Δήμητρα Αλαμπάνου

Μαθηματικός – Γενική Διευθύντρια

 

romvos organismos (mikro)

 

Εκπαιδευτικός ΟργανισμόςΡΟΜΒΟΣ

Κεντρικό Διδακτήριο: Ναυαρίνου 12 (έναντι ΙΚΑ)

Τ.Κ. 16345, Ηλιούπολη Αττικής

Τηλ. 210 9944396 - 210 9923352

Fax. 210 9949851

e-mail: d.ala@romvos.edu.gr

www.romvos.edu.gr

dias astynomikos

Εκτεταμένες έρευνες από την αστυνομία διεξάγονται αυτή την ώρα στην Γλυφάδα για τον εντοπισμό επικίνδυνων ληστών που πυροβόλησαν κατά αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλα ξεκίνησαν όταν δύο άτομα εισέβαλλαν με όπλα στα χέρια σε πρακτορείο ΠΡΟΠΟ στην οδό Αγίου Παντελεήμονα στον Άλιμο και άρπαξαν τις εισπράξεις.

Αμέσως δικυκλιστές της ΔΙΑΣ έφτασαν στην περιοχή όπου εντόπισαν το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν από το σημείο οι ληστές.

Όταν τους πλησίασαν οι κακοποιοί πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι πληροφορίες δεν αναφέρουν τραυματισμούς, και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή του γκολφ στη Γλυφάδα.

Αυτή την ώρα η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους.

enikos

glyfada ds polites

Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της τελευταίας συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας την Τρίτη, 11-6-2013.

Οργανωμένη ομάδα νεαρών καθοδηγούμενοι από μία κυρία με ..... σφυρίχτρα (!) εισέβαλε στην αίθουσα του Δ.Σ. και επιτέθηκε με ακατανόμαστες ύβρεις σε άτομα που είχαν βάλει στόχο, ... φτύνοντάς τους, σπάζοντας επιδεικτικά επιτραπέζιο υπολογιστή (Laptop), και εκτοξεύοντας ακόμα και ... σπρέι κατά των ... αντιπάλων τους!!

Ενας σύμβουλος που προσπάθησε να ηρεμήσει την κατάσταση δέχθηκε σωματική επίθεση, ενώ προπηλακίσθηκαν ακόμη και δημοσιογράφοι του τοπικού τύπου! Εντρομοι οι πολίτες που παρακολουθούσαν τη συνεδρίαση εγκατέλειψαν άρον-άρον την αίθουσα του Δ.Σ.

Με καθυστέρηση η Πρόεδρος του Δ.Σ. κάλεσε την δημοτική αστυνομία να επέμβει, στη θέα της οποίας τα άτομα που προκάλεσαν την πρωτοφανή αυτή αναστάτωση «έγιναν καπνός» και η συνεδρίαση του Δ.Σ. ολοκληρώθηκε μέσα σε 20!

 

Καταδικάζει η παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» τα επεισόδια στο ΔΣ Γλυφάδας

Η παράταξη «ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ» και ο επικεφαλής της Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης καταδικάζουν απερίφραστα την αναίτια επίθεση κατά δημοσιογράφων του τοπικού τύπου, αλλά και πολιτών, που έλαβε χώρα κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γλυφάδας. Στα θύματα εκφράζει τη συμπαράστασή της.

Η ελεύθερη έκφραση θέσεων και απόψεων αποτελεί το θεμελιώδες συστατικό της δημοκρατίας μας. Αντιθέτως, οι πρακτικές βίας και προπηλακισμών, που επιχειρούν τελευταία οι ακραίες πολιτικές φωνές του τόπου να εισάγουν και στην πόλη μας, είναι αυτές που την υπονομεύουν και -εν τέλει- την απειλούν.

Βροχή οι ανεξαρτητοποιήσεις στο Δήμο Γλυφάδας. Κι άλλος ένας δημοτικός σύμβουλος εγκατέλειψε το συνδυασμό του Δημάρχου Κ. Κόκκορη.

Πριν από λίγο, κατέθεσε τη δήλωση της ανεξαρτητοποιήσεώς του και ο έγκριτος νομικός  Στάθης Αναλυτής. 

Προφανώς, η ανεξαρτητοποίηση αυτή έρχεται μετά τη δυσάρεστη για το δήμαρχο και το συνδυασμό του τροπή που πήρε το θέμα της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου για την οποία έχουμε αναφερθεί σε εκτενή δημοσιεύματά μας.

Όπως είναι γνωστό, πριν από λίγες μέρες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν υπέρ της αγοράς των συγκεκριμένων οικοπέδων, εκλήθησαν επίσημα πια, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Πεπόνη, να δώσουν συγκεκριμένες εξηγήσεις επ' αυτού.

Έτσι πληθαίνουν αυτοί που εγκαταλείπουν την παράταξη της "ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" η οποία, κι εφ' όσον συνεχιστεί αυτό, θα βρεθεί σε μεγάλη... αδυναμία.

Να θυμίσουμε ότι την πόρτα της εξόδου διάβηκε πρώτος, και σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές, ο έμπειρος στα αυτοδιοικητικά πολιτικός μηχανικός  Νικηφόρος Τσαρούχας,  ακολούθησε ο νεοεκλεγείς γιατρός Βασίλης Μουλακάκης, και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την παράταξη ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α.Φώτης Μπενέτος και σήμερα, ο δικηγόρος Στάθης Αναλυτής. 

Τελικά, μήπως κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας;

vimaonline