papoutsi

Έφυγε" από τη ζωή η αγαπημένη ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή.

Η ίδια είχε διαγνωστεί με όγκο στο κεφάλι και τις τελευταίες 62 μέρες νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η Τζέσυ Παπουτσή γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Για 20 και παραπάνω χρόνια δούλεψε στο Εθνικό Θέατρο ενώ τα χρόνια της στη θεατρική σκηνή ξεπερνούν τα 37.

Ήταν παντρεμένη από τον Ιούνιο του 2008 με το συνάδελφό της και στιχουργό Γιάννη Μάνιο με τον οποίο γνωρίζονταν από το 1995.

Η Τζέσυ Παπουτσή είχε υπάρξει ξανά παντρεμένη με τον Θάνο Καληώρα και έχουν αποκτήσει ένα γιο, 36 χρονών σήμερα, τον Γιώργο Καληώρα.

Όταν είχε μιλήσει για το πρόβλημα της υγείας της 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της το 2014 είχε εξομολογηθεί στην εκπομπή «JOY» του ΣΚΑΪ:

«Είχα ένα μηνιγγίωμα στο κεφάλι, έξι εκατοστά. Έπιασα ένα εξόγκωμα στο κεφάλι μου και λέω «θα είναι από περούκα»… Πήγα έκανα εξετάσεις και μου λέει ο γιατρός «αποκλείεται να είναι δικές σου!», γιατί δεν είχα κανένα σύμπτωμα. Ο γιατρός μου είπε να πάω στο Newcastle στην Αγγλία».

Η Τζέσυ Παπουτσή εξήγησε γιατί δεν έμαθε κανείς για το πρόβλημά της: «Δεν μαθεύτηκε, γιατί δεν ήθελα εγώ. Συνέβη πριν δύο–τρία χρόνια. Τώρα το λέω γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη ιατρική. Πήγα έξω και δεν το ήξερε κανείς, μόνο η μάνα μου και η οικογένειά μου. Δεν ήθελα ο κόσμος να αναστατωθεί. Για δεκατέσσερις μέρες έκανα τις εγχειρήσεις και γύρισα. Όπως πήγα, έτσι ήρθα».

Η ηθοποιός αφηγήθηκε με το χαρακτηριστικό της χιούμορ όλο αυτό που βίωσε και τόνισε: «Πιστεύω ότι η ώρα του κάθε ανθρώπου είναι προκαθορισμένη».

Τι είναι το μηνιγγίωμα από το οποίο έπασχε η ηθοποιός Τζέσυ Παπουτσή
 

 Η ασθένεια αυτή από την οποία έπασχε η Τζέσυ Παπουτσή, στις περισσότερες περιπτώσεις αφορά καλοήθη όγκο, δηλαδή αναπτύσσεται αργά και δεν εισχωρεί στον εγκέφαλο, απλά τον απωθεί.

Υπάρχουν σπάνιες περιπτώσεις όπου το μηνιγγίωμα έχει κακοήθεις χαρακτήρες δηλαδή διεισδύει στον εγκέφαλο και αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς.

Γενικά, το μηνιγγίωμα συναντάται πιο συχνά σε γυναίκες μέσης ηλικίας. Ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία, ακόμα και στα παιδιά.

Πως εκδηλώνεται το μηνιγγίωμα

• Νευρολογικά συμπτώματα, ανάλογα με την περιοχή του εγκεφάλου την οποία πιέζει πχ αδυναμία στο χέρι ή στο πόδι, ελάττωση της όρασης, δυσκολία στην ομιλία κλπ.

• Γενικά συμπτώματα ενός όγκου εγκεφάλου πχ πονοκέφαλο, ζάλη, εμετό

• Ψυχικές διαταραχές, αν βρίσκεται σε περιοχή του εγκεφάλου που ελέγχει το συναίσθημα και την προσωπικότητα, όπως πχ τα μηνιγγιώματα του μετωπιαίου λοβού .

• Επιληπτικές κρίσεις, είτε γενικευμένες είτε εστιακές.

madata

survivor 18

Λίγες εβδομάδες μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ο Θοδωρής Θεοδωρόπουλος απαντάει σε όσους τον χαρακτήρισαν διπρόσωπο και εξηγεί στον Γιάννη Πουλόπουλο και στο "Page 2" τη Νέας σελίδας γιατί σκέφτεται να κινηθεί νομικά εναντίον του ΣΚΑΪ.

Ισχύει ότι σκέφτεσαι να κινηθείς εναντίον του ΣΚΑΪ, γιατί η εικόνα που προέβαλαν για σένα μέσα από το παιχνίδι δεν ήταν αντιπροσωπευτική;

Ναι, σκέφτομαι να κινηθώ εναντίον του ΣΚΑΪ. Έχω απευθυνθεί σε δικηγόρο, ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση και εξετάζει το ενδεχόμενο να μην έχω τύχει της ιατρικής περίθαλψης που θα έπρεπε όταν τραυματίστηκα.

Σε ό,τι αφορά στο κομμάτι της εικόνας που προανέφερες, όταν βγήκα από το παιχνίδι διαπίστωσα ότι έπαιξε στα επίσημα social media του παιχνιδιού ένα βίντεο με μυστήρια μουσική, που δημιουργούσε την εντύπωση ότι κλέβω καρύδες, κάτι που θα ήταν πολύ χαζό να κάνει κάποιος, γιατί στο συγκεκριμένο μέρος που βρισκόμασταν οι καρύδες έπεφταν στο κεφάλι σου. Και αν άνοιγε το πλάνο, θα έβλεπε κανείς ότι το ίδιο ακριβώς έκανε δίπλα μου και ο Αγόρου, αλλά αυτό δεν το έδειξε ποτέ η κάμερα.

 


Ποιο σχόλιο σε σόκαρε όταν γύρισες στην Ελλάδα;

Όταν ήμουν στο νοσοκομείο, υπήρχαν άτομα που μου έγραφαν «ψόφα». Ομολογώ ότι αυτό με σόκαρε, γιατί δεν πίστευα ότι μπορεί να υπήρχε έστω μια μικρή μερίδα κόσμου που είχε αυτά τα αισθήματα για μένα.

Ποιο είναι το μεγαλύτερο ψέμα που γράφτηκε για εσένα;

Με ενόχλησαν πολύ τα δημοσιεύματα που έγραφαν ότι έκλεψα καρύδα. Είναι κάτι που με προσβάλλει. Επίσης, όταν έφυγα από τον Άγιο Δομίνικο, διάβασα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι έζησα τον εφιάλτη των ναρκωτικών. Το ότι είχα φίλο που έχασε τη ζωή του από ουσίες δεν σημαίνει ότι είχα πέσει κι εγώ στον βούρκο των ναρκωτικών.

Πιστεύεις ότι το μοντάζ μπορεί να αλλάξει την εικόνα ενός παίκτη;

Όταν βγήκα και παρακολούθησα αποσπάσματα από το «Survivor», δεν με αναγνώριζα. Δηλαδή, κι εγώ αν έβλεπα τα συγκεκριμένα επεισόδια, θα έλεγα ότι είχα τρελαθεί από την πείνα και ότι είχα απομονωθεί. Αυτό δεν ισχύει. Όλοι μαζί ήμασταν στην καλύβα.

Αν όμως πάρω μερικά πλάνα κάποιου που κάθεται μόνος του και προβάλλω μόνο αυτά, είναι λογικό να σχηματιστεί η εντύπωση ότι αυτός δεν θέλει να κάνει παρέα με κανέναν και ότι έχει επηρεαστεί από την πείνα. Το πραγματικό «Survivor» ήταν αυτό που δεν κατέγραψαν οι κάμερες.

tvnea.com

xari klin

Απεβίωσε σήμερα ο δημοφιλής κωμικός Βασίλης Τριανταφυλλίδης, γνωστός και ως Χάρρυ Κλυνν. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία του. Το βράδυ της Κυριακής κι ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, έπαθε κρίση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου κατέληξε

Η υγεία του είχε επιβαρυνθεί το τελευταίο διάστημα, μετά από το θάνατο του γιου του και βρισκόταν καθηλωμένος με αναπνευστικά προβλήματα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

xarry klynn gios

Ο Χάρρυ Κλυνν μαζί με το γιο του, Νίκο 

Το πραγματικό του όνομα ήταν Βασίλης Τριανταφυλλίδης και είχε γεννηθεί στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης στις 7 Μαΐου του 1940 από φτωχή οικογένεια Πόντιων προσφύγων, τον Νίκο και την Κυριακή Τριανταφυλλίδη.

Εξαιτίας δυσμενών οικονομικών συνθηκών, ωθήθηκε στην εργασία από την ηλικία των 5 χρόνων. Παράλληλα φοιτούσε στο Δημοτικό Σχολείο και στο Γυμνάσιο Kαλαμαριάς και αργότερα στο Πέμπτο Γυμνάσιο Αρρένων Θεσσαλονίκης. Η συμμετοχή του σε μια βραδιά ταλέντων του Γιώργου Οικονομίδη αλλάζει τη ζωή του, καθώς, εκτός από το πρώτο βραβείο, «κερδίζει» την πρόταση του Οικονομίδη να τον ακολουθήσει στην Αθήνα.

xarry

Για τρία χρόνια ο Οικονομίδης υπήρξε δάσκαλος και οδηγός του. Παράλληλα με τις δραματικές του σπουδές στη σχολή του Π. Kατσέλη, εμφανίζεται περιστασιακά σε κοσμικά κέντρα, όπως το «Kάστρο», ο «Bράχος», το «Tροκαντερό», το «Άλσος», και το «Γκρην Παρκ». Στη συνέχεια άρχισε να δουλεύει σε διάφορες ταβέρνες, αναψυκτήρια και καμπαρέ, που ανθούσαν εκείνη την εποχή, για μια τριετία ως πρώτος νουμερίστας και παρουσιαστής προγράμματος.

xarry2

Μετά τη συμμετοχή του σε δύο ταινίες («Γάμος αλά Ελληνικά» και «Τα 201 Καναρίνια») στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και τις πρώτες του θεατρικές εμφανίσεις στα θέατρα Ακροπόλ και Χατζηχρήστου, άρχισε να γίνεται πιο γνωστός.

Το 1964 ταξιδεύει για μερικές εμφανίσεις στο Μόντρεαλ. Αυτή η περίοδος της ζωής του κράτησε 10 χρόνια όπου δούλεψε στις HΠA και στον Kαναδά, σε κέντρα τις ελληνικής διασποράς, σε καφεθέατρα ως stand up comedian (νέο τότε είδος, που μετέπειτα το εισήγαγε στην Ελλάδα), ως ηθοποιός σε underground παραστάσεις και παράλληλα ως συγγραφέας σατιρικών κειμένων. Συνεργάζεται επίσης για πολλά χρόνια με το περιοδικό «Playboy», την εφημερίδα «Daily Worker», το «Village» και το «On the double». Στο Σικάγο παντρεύεται τη γυναίκα του, Χαρίκλεια και εκεί αποκτά το πρώτο από τα 3 του παιδιά, τον Νίκο. Την περίοδο αυτή του προτάθηκε να παίξει και στη γνωστή ταινία «Καμπαρέ», την οποία προσφορά τελικά δεν δέχτηκε. Αργότερα στο Μόντρεαλ απέκτησε τον δεύτερο του γιο Αποστόλη, ενώ η κόρη του Κορίνα γεννήθηκε στην Αθήνα.

Γυρίζει στην Ελλάδα το χειμώνα του 1974 και πρωτοεμφανίζεται στις μπουάτ της Πλάκας, στον «Aιγόκερω» και μετά στο «Zυγό» και τη «Διαγώνιο». Ύστερα δούλεψε στα νυχτερινά κέντρα «Διογένης», «Δειλινά» και «Στορκ». Άρχισε να γίνεται ευρύτερα γνωστός με την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου «Για δέσιμο», που κυκλοφόρησε από τη δισκογραφική εταιρεία Columbia το φθινόπωρο του 1978. Αυτός και οι υπόλοιποι δίσκοι του κρατάνε για χρόνια τις πρώτες θέσεις στα δισκογραφικά charts και οι ταινίες του σπάνε όλα τα ρεκόρ των εισιτηρίων.

Οι εμφανίσεις του στην τηλεόραση του χαρίζουν τον τίτλο του εμπορικότερου καλλιτέχνη της χιλιετίας σύμφωνα με την AGB και οι παραστάσεις του στα θέατρα Ορφέας, Άλσος, Δελφινάριο και Μινώα κ.ά. καταρρίπτουν κάθε προηγούμενο εισπρακτικό ρεκόρ.

Το 1998 παρουσιάζεται η πρώτη του ζωγραφική έκθεση στον «Εικαστικό Κύκλο». Από το 2006 έμενε μόνιμα στη γενέτειρά του Καλαμαριά και έγραφε βιβλία, έπαιζε σε παραστάσεις και ζωγράφιζε. Είχε μάλιστα ηγηθεί της αντιπολίτευση στο δήμο Καλαμαριάς.

newmoney

eurovisio israil
Τα πιο καυστικά σχόλια από χρήστες του Twitter 
Κατά τη διάρκεια του τελικού, οι χρήστες του Twitter σχολίασαν τις φετινές συμμετοχές του διαγωνισμού της Eurovision, τη νικήτρια και τη θέση της Κύπρου με καυστικά και ευφάνταστα τουίτς.
 

Παρακάτω, μερικά από τα πιο πετυχημένα τουίτς της βραδιάς:

Σοφία Πετρίλο II@alalataxeilh

ΦΟΥΡΕΪΡΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ!
ΦΛΟΓΙΑΣΕΣ ΤΟ ΝΤΑΝΣΦΛΟΡ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!
ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΣΤΑ ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΑ!

1:48 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Magda Adamidi@magadamidi17

Fuego στα σαββατόβραδα

12:04 AM - May 13, 2018 · Nea Kydonia, Greece
Twitter Ads info and privacy
Eurovisioνύστας@usergdf

Αν η γιουροβιζιον δεν ήταν πανηγυρακι με νικητή κάποιον που περνάει κι ένα κοινωνικό μήνυμα η Φουρειρα θα ήταν ξεκάθαρα νικήτρια.

2:02 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Yota Yannou@un_poquito_loco

Τρία χρόνια εχω να δω γιουροβιζο κ μεγαλύτερο σοκ επαθα που δεν βγήκε ο Κωστάλας από το Μοναστηράκι παρά το οτι βρέθηκε η Αυστραλία στη Μεσόγειο.

1:59 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Μάνατζερ Ράγκμπι@manager_16

30 € ο φρέντο και 100 € η ξαπλώστρα από αύριο στη Μύκονο, να μάθετε να ψηφίζετε Ευρωπαίοι

1:58 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
νίκος@Nicholas_Greys

Του χρόνου να στείλουμε το πουλάκι τσίου

1:57 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Χνουδωτό Ροδάκινο@x_rodakino

Μπραβο Πούκα τους έφαγες όλους!

1:55 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Queen Andrica@RealAndrica

Αυτό που η Σουηδία άρεσε στις επιτροπές αλλά όχι στο κοινό, το έχετε πάθει και σε σχέση;

1:55 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Roast porg@aikpas

Πάω γιουτιουμπ να δω Ζιμπεν Ζιμπεν αλουλου, Τσικι Τσικι κ Τζεκινς Χαν μπας κ μου περάσουν τα νεύρα.

1:55 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Αποστόλης@Tolispasp

Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΩΝ ΟΝΕ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΡΥΔΙΚΗΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ

1:54 AM - May 13, 2018
Twitter Ads info and privacy
Ναταλέησον@nataleyne
 

Η σωστή σειρά:
1 ΚΥΠΡΟΣ
2 Εσθονία
3 Δανία (<img src="https://abs.twimg.com/emoji/v2/72x72/1f60f.png" alt="

Την δεύτερη θέση στον 63ο τελικό της Eurovision κατέκτησε η Ελένη Φουρέιρα, εκπροσωπώντας την Κύπρο.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια πραγματοποίησε μια συγκλονιστική εμφάνιση και έβαλε στην σκηνή… αυτό που λέει το τραγούδι της! Fuego, δηλαδή φωτιά!

Οι εταιρείες στοιχημάτων την «έδιναν» ως πρώτο φαβορί πριν τον τελικό. Την πρωτιά στα προγνωστικά είχε πάρει από την Netta, του Ισραήλ, η οποία με μια επίσης πολύ δυναμική εμφάνιση, κατάφερε να κάνει την ανατροπή και να πάρει τελικά την πρωτιά.

Ήταν, πάντως, δύο οι πιο «δυνατές» στιγμές της χθεσινής βραδιάς, στην Λισαβόνα. Δυο στιγμές της βραδιάς που αποτυπώνουν την απόλυτη αντίθεση συναισθημάτων.

Που αποτυπώνουν το… ζενίθ και το ναδίρ για την Ελένη Φουρέιρα.

Η… απογείωση!

Όπου ζενίθ, βάλτε την «εκρηκτική» εμφάνιση της τραγουδίστριας, η οποία με τις χορευτικές της κινήσεις και το «δυνατό» της τραγούδι, άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ανεβαίνοντας στην σκηνή.

Η… απότομη προσγείωση

Ποιο ήταν το… ναδίρ; Μα φυσικά η στιγμή της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων. Οι διοργανωτές… προειδοποιούν πως θα ανακοινώσουν ποιος παίρνει την δεύτερη υψηλότερη βαθμολογία από το κοινό.

Τελικά ανακοινώνουν… Κύπρο! Που σημαίνει αυτομάτως πως το Ισραήλ παίρνει την πρωτιά στις ψήφους του κοινού και κατ’ επέκταση την… κούπα. 

Η Ελένη Φουρέιρα έχει συγκινηθεί καθώς μπορεί να έχασε την νίκη, ωστόσο η εμφάνισή της και η δεύτερη θέση έγραψαν ιστορία.

 

foureira

Μπροστά σε ανατροπές φαίνεται ότι βρίσκεται η Eurovision. Ρεπορτάζ του ισπανόφωνου καναλιού Formula TV αναφέρει ότι η EBU προειδοποίησε την ισραηλινή κυβέρνηση ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2019 θα μπορούσε να μεταφερθεί στην Κύπρο ή την Αυστρία, αν οι χώρες μποϊκοτάρουν το διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» την είδηση επιβεβαιώνουν και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τα οποία αναφέρουν ότι η EBU προειδοποίησε τον εθνικό ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα KAN ότι υπάρχει πιθανότητα το Ισραήλ να μην φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

Οι δραματικές εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η στάση της Ιερουσαλήμ απέναντι στην Παλαιστίνη οδηγεί την διοργανώτρια Αρχή να αλλάξει πολιτική 

Ρεπορτάζ του ισπανόφωνου καναλιού Formula TV αναφέρει ότι η EBU προειδοποίησε την ισραηλινή κυβέρνηση ότι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision 2019 θα μπορούσε να μεταφερθεί στην Κύπρο ή την Αυστρία, αν οι χώρες μποϊκοτάρουν το διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», η EBU προειδοποίησε τον εθνικό ισραηλινό ραδιοτηλεοπτικό φορέα KAN ότι υπάρχει πιθανότητα το Ισραήλ να μην φιλοξενήσει τον διαγωνισμό τον επόμενο χρόνο. Την είδηση επιβεβαιώνουν και τα ισραηλινά μέσα ενημέρωσης.

Η ισραηλινή εφημερίδα Haaretz αναφέρει πως αρκετές χώρες ήρθαν σε επαφή με την EBU προκειμένου να εκφράσουν την απογοήτευσή τους σχετικά με την πιθανή πόλη υποδοχής του επόμενου διαγωνισμού (Ιερουσαλήμ), συμπεριλαμβανομένης της Ιρλανδίας, της Σουηδίας, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ισλανδίας.

Πολλές χώρες δήλωσαν στην EBU ότι δέχονται ισχυρές πολιτικές πιέσεις και, ως εκ τούτου, δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού, εάν αυτός πραγματοποιηθεί στην Ιερουσαλήμ λόγω της πολιτικής σύγκρουσης με την Παλαιστίνη.

Αυτό σημαίνει πως η Κύπρος ουσιαστικά αναδεικνύεται σε μεγάλη «νικήτρια» και είναι πολύ πιθανό να διοργανώσει τον επόμενο διαγωνισμό στη Λευκωσία ή τη Λεμεσό. 

britain got talent
 
Απίστευτο… χαμό προκάλεσε στο «Βρετανία Έχεις Ταλέντο» ο Ελληνοκύπριος Bambas, βάζοντας κυριολεκτικά φωτιά στην σκηνή!

Ο συμπαθής ομογενής Χαράλαμπος, ο οποίος είναι παγωτατζής, θέλησε να δείξει το ταλέντο του στο μπουζούκι, αλλά και να παρουσιάσει ένα… μέρος της ελληνικής παράδοσης και διασκέδασης στους κριτές και το κοινό του διάσημου βρετανικού σόου.

Έτσι, ανέβηκε στην σκηνή με το μπουζούκι του, αλλά πριν αρχίσει την παράστασή του, μοίρασε στους κριτές πιάτα, οι οποίοι τα… πετούσαν με μανία. Μάλιστα, τρεις κριτές, οι Σάιμον Κόουελ, Αμάντα Χόλντεν και Αλίσα Ντίξον δεν… κρατήθηκαν και ανέβηκαν στην σκηνή μαζί του.

Πάντως, το σημείο που προκάλεσε… χαμό, ήταν όταν ο Χαράλαμπος ή εν συντομία Bambas, έβαλε στο κεφάλι του πολλά ποτήρια και πάνω είχε βάλει… φωτιά σ’ ένα πανί. Μάλιστα, όταν τα πέταξε στην σκηνή, η φωτιά δεν έσβησε αμέσως και χρειάστηκε η… επέμβαση του Άντονι Μαπάρτλιν για να σβήσει.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο…

 

foureira eurovision

Απόψε η Ελένη Φουρέιρα θα ανεβεί στη σκηνή του Altice Arena και θα αναμετρηθεί με άλλες 25 χώρες για την κορυφή στον τελικό της φετινής Eurovision στη Λισαβόνα της Πορτογαλίας.

Η Ελένη Φουρέιρα που διαγωνίζεται με την Κύπρο και το Fuego μετρά αντίστροφα για την αποψινή βραδιά. Χαμογελαστή και σeξι θα ανέβει στη σκηνή (μαζί με το μπαλέτο της) και θα βάλει φωτιά στο στο φετινό διαγωνισμό!

Και ενώ τα στοιχήματα την θέλουν να είναι φαβορί για τον τελικό, εκείνη παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξη και δεν σταματά τις πρόβες και τη σκληρή βραδιά, ώστε να είναι όλα τέλεια στην αποψινή της εμφάνιση. Η ωραία Ελένη, (ή Beyonce της Ευρώπης -όπως την αποκαλούν) θα εμφανιστεί προτελευταία, στην 25η θέση, μια θέση αρκετά ευνοϊκή, καθώς τα περισσότερα φαβορί στριμώχνονται στο πρώτο μισό, με εξαίρεση τη Netta από το Ισραήλ που βγαίνει στη σκηνή τρεις θέσεις νωρίτερα από την Κύπρο.

Με δεδομένα ότι στον Α’ Ημιτελικό η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε τελευταία και ξεσήκωσε όλη την αρένα, και ότι στον Τελικό η μόνη χώρα που ακολουθεί μετά την Κύπρο είναι η Ιταλία, το Fuego αναμένεται να κλέψει και πάλι τις εντυπώσεις.

Το ΒΒC την χαρακτηρίζει ως «Beyonce της Ευρώπης»

Η Ελένη Φουρέιρα όμως, λίγο πριν τον τελικό προσπαθεί να παραμείνει ψύχραιμη και να αποβάλλει το άγχος του διαγωνισμού και εύχεται να πάρει μια καλή θέση: «Ευχαριστώ όλους τους Έλληνες για την αγάπη που μου έδειξαν… Ήταν μοναδική εμπειρία και δεν θα σου κρυφτώ έτρεμα μόλις ανέβηκα στη σκηνή, αλλά το ευχαριστήθηκα όλο αυτό που έζησα. Ήταν μοναδικό», είπε αρχικά η Ελένη Φουρέιρα και συμπλήρωσε: «Ήταν ένας από τους πιο δύσκολους ημιτελικούς στην ιστορία της Eurovision με τραγούδια φαβορί, αλλά εγώ βγήκα στη σκηνή είπα αυτό είμαι και τα έδωσα όλα», είχε πει μετά τον Α’ Ημιτελικό στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή Tatiana Live.

Η Ελένη, μάλιστα, αποκάλυψε πως το άγχος της ήταν πολύ μεγάλο, αλλά εκείνη προσπάθησε να μην αφήσει το άγχος να την κυριεύσει. Ενώ, στην ερώτηση αν πιστεύει ότι μπορεί να βγει πρώτη, αποκάλυψε: «Μιλάμε για κάτι σπουδαίο και τεράστιο. Δεν ξέρω. Χαίρομαι για την αγάπη που έχω πάρει από τον κόσμο».

Όσο για τα γούρια και τους ανθρώπους που έχει κοντά της, αξίζει να αναφέρουμε πως η Ελένη δεν έχει κάποιο συγκεκριμένο γούρι στη σκηνή. Έχει μόνο την αγάπη του κόσμου και των αγαπημένων της προσώπων. Μάλιστα, στο πλευρό της αυτές τις μέρες στη Λισαβόνα βρίσκεται και ο σύντροφός της Αλ΄μπέρτο Μποτία που είναι διακριτικά στο πλευρό της και την στηρίζει!

Φαβορί για την πρωτιά στον Τελικό της Eurovision 2018 η Ελένη Φουρέιρα

Μετά την ολοκλήρωση και του Β΄ Ημιτελικού πολλά άλλαξαν στους στοιχηματικούς πίνακες. Ένα, όμως, έμεινε ίδιο: η Κύπρος παραμένει πρώτη και με διαφορά από το δεύτερο Ισραήλ. Από εκεί και κάτω βλέπουμε τη Γαλλία, τη Λιθουανία και τη Σουηδία να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα. Την ίδια στιγμή, βλέπουμε κάποιες χώρες που ήταν μέχρι χθες φαβορί, όπως η Νορβηγία, η Εσθονία και η Βουλγαρία να έχουν πέσει αρκετές θέσεις χαμηλότερα.

Η σειρά εμφάνισης στον Τελικό της Eurovision 2018

01. Ουκρανία

02. Ισπανία

03. Σλοβενία

04. Λιθουανία

05. Αυστρία

06. Εσθονία

07. Νορβηγία

08. Πορτογαλία

09. Ηνωμένο Βασίλειο

10. Σερβία

11. Γερμανία

12. Αλβανία

13. Γαλλία

14. Τσεχία

15. Δανία

16. Αυστραλία

17. Φινλανδία

18. Βουλγαρία

19. Μολδαβία

20. Σουηδία

21. Ουγγαρία

22. Ισραήλ

23. Ολανδία

24. Ιρλανδία

25. Κύπρος

26. Ιταλία

tlife

Περισσότερα Άρθρα...