Ο Λευτέρης Πετρούνιας βαθμολογήθηκε με 15.500 κι έτσι πήρε το εισιτήριο για το Τόκιο.

Ο κορυφαίος γυμναστής θα αγωνιστεί στον τελικό των κρίκων στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα σήμερα (περίπου 18:30, COSMOTE SPORT 9HD) με στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πάλεψε σαν «λιοντάρι» στον τελικό του Ρολάν Γκαρός απέναντι στον Τζόκοβιτς. Προηγήθηκε με 2-0 σετ αλλά τελικά έχασε τον αγώνα (3-2), καθώς ο Σέρβος έκανε μια μυθική ανατροπή κατακτώντας το μεγάλο τρόπαιο.

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει την εκπληκτική της πορεία στο Roland Garros. Προκρίθηκε για πρώτη φορά στην 4άδα, «σβήνοντας» την Σφιόντεκ.

Ένα βαρύ προσωπικό στενάχωρο φορτίο είχε στις πλάτες του ο Στέφανος Τσιτσιπάς πριν τον τελικό του Ρολάν Γκαρός.

Ο Στ΄εφανος Τσιτσιπάς πέτυχε ακόμα έναν άθλο στο Roland Garros και θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, καθώς νίκησε με 3-2 (6-3, 6-3, 4-6, 4-6, 6-3) σετ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ μετά από συγκλονιστικό ματς. Για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε τελικό Grand Slam.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πραγματοποίησε ένα από τα πιο ώριμα παιχνίδια της καριέρας του και παίζοντας σπουδαίο τένις για τρία sets, κόντρα στο Νο2 τενίστα του κόσμου, έφυγε ως σίφουνας για τα ημιτελικά του Roland Garros.

Περισσότερα Άρθρα...