Ο Λευτέρης Πετρούνιας έστειλε μήνυμα... χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο καθώς ήταν εκπληκτικός στον προκριματικό των κρίκων. Ο χρυσός ολυμπιονίκης στο Ρίο στοχεύει στο δεύτερο σερί χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο και έδειξε ήδη από τον προκριματικά τις... άγριες διαθέσεις του.

Η Εθνική Επιτροπή Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση της Επιτροπής Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες, ως προς το θέμα της επιστροφής των φιλάθλων στα γήπεδα, που είχε θέσει το υφυπουργείο Αθλητισμού, και αποφάσισε ότι:

Ο Βασίλης Σπανούλης έκανε γνωστό σήμερα (26/6) πως αποσύρεται από το μπάσκετ, μετά από μία καριέρα που κράτησε πάνω από 20 χρόνια.

Στη συνέντευξη Τύπου στο υπ. Υγείας από τον υπουργό Βασίλη Κικίλια, τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη ανακοινώθηκαν νέα μέτρα για τους εμβολιασμένους και μη και την εξειδίκευση των Μέτρων Λειτουργίας των Καταστημάτων και των Κέντρων Διασκεδάσεως.

Tην ήττα με 97-72 από την Τσεχία, γνώρισε η Εθνική ομάδα μπάσκετ των ανδρών στον τελικό του προολυμπιακού τουρνουά, που διεξήχθει στον Καναδά, χάνοντας παράλληλα το εισιτήριο, για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο.

Τα προνόμια των εμβολιασμένων είναι γεγονός. Με επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ Ολυμπιακός προλαβε την Επιτροπή λοιμωξιολογων προαναγγέλοντας την είσοδο πλήρως εμβολιασμένων ή όσων έχουν αρνητικό τεστ.

Περισσότερα Άρθρα...