Δημοσιεύθηκαν οι δύο Αποφάσεις του Υπουργείου Εσωτερικών για την απόδοση της 9ης τακτικής δόσης από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) του 2021 στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Παραδίδεται στους πολίτες σήμερα στις 7 το απόγευμα η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα στο ύψος του Π. Φαλήρου επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος (είσοδος Μαρίνα Φλοίσβου), η οποία κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

Τη δυνατότητα χρήσης αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν σε ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού αφορά το άρθρο 10 Τροπολογίας που ψηφίζεται σήμερα Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου στη Βουλή, μέσα σε άσχετο Νομοσχέδιο του Υπουργείου Μετανάστευσης & Ασύλου.

Ο Αν Υπουργός Εσωτερικών κ. Πέτσας υπέγραφε την κατανομή, από τον λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων», συνολικό ποσό ύψους 28.000.000,00 € σε όλους τους Δήμους της Χώρας.

Με το άρθρο 5 Τροπολογίας που κατέθεσε η Κυβέρνηση χθες Δευτέρα, για να ψηφιστεί σήμερα Τρίτη, αυξάνονται οι κατηγορίες δαπανών που μπορούν να πληρώνουν οι Δήμοι που δεν έχουν ακόμα ψηφισμένο / εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Πέντε νέες κατηγορίες εργαζoμένων προστίθενται στον υποχρεωτικό εμβολιασμό με νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση η οποία δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ, την Παρασκευή 27 Αυγούστου.

Δημοσιεύθηκε την 11η Αυγούστου Απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών για την απόδοση συνολικά 106.401.614,04 ευρώ στους Δήμους της Χώρας από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους (ΚΑΠ) των Δήμων έτους 2021.

Περισσότερα Άρθρα...