konstantatos vima omilia

Ολοκληρώθηκαν οι προεκλογικές συγκεντρώσεις στον Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης με μια μεγάλη σε πλήθος και ενθουσιασμό συναυλία αφιερωμένη στη νεολαία με τον Πέτρο Ιακωβίδη του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου της πόλης Γιάννη Κωνσταντάτου στην πλατεία Δημαρχείου.

plimmir thessalia

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης, η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, συμπαραστέκονται στους συνανθρώπους μας που επλήγησαν από την κακοκαιρία στη Θεσσαλία συγκεντρώνοντας είδη πρώτης ανάγκης.

kritikos 3 konstant

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Βασίλης Κρητικός – εκλεγμένο μέλος της διοίκησης του καταξιωμένου Δημάρχου και Προέδρου του αναγεννημένου από αυτόν Σύνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ), Γιάννη Κωνσταντάτου - αποδείχθηκε ότι δεν είναι τυπικά ένας κοινός αντιδήμαρχος.

 

Στο α’ τρίμηνο του 2023 αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά στους διαγωνισμούς για τα πρώτα έργα εντός της έκτασης του Ελληνικού, όπως ανάφερε χθες στο περιθώριο της εκδήλωσης για την υπογραφή  από τον Δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο του μνημονίου συνεργασίας μεταξύ του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης και του φορέα της επένδυσης, της Lamda Development, ο διευθύνων σύμβουλος κ. Οδυσσέας Αθανασίου.

xintavelonis petros

Η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα ίσως με κάποια προβλήματα, αλλά το τελειότερο που υπάρχει. Και για να το υπερασπιστούμε, οφείλουμε να συμμετέχουμε.

astynomia apagoreytiki tainia

Συνταγματάρχης του Οικονομικού είναι ο δράστης της ληστείας με τη χειροβομβίδα στην Αργυρούπολη.

Περισσότερα Άρθρα...