Για επικίνδυνη εξάπλωση κρουσμάτων του κορωνοϊού στα σούπερ μάρκετ κάνει λόγο ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας. Μάλιστα, αποκαλύπτει τουλάχιστον 11 κρούσματα σε κατάστημα του «Σκλαβενίτη» στον Άλιμο:

Διευκρινίσεις για την λειτουργία των take away και delivery κατά τις ώρες 21.00 – 05.00 δημοσιοποίησε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

Ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Θεσσαλίας, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας διαπίστωσε τη διακίνηση του προϊόντος : Pappardelle de Cecco με ημ. λήξης: 14/09/2022, στην επισήμανση του οποίου στα αγγλικά αναγράφεται η ένδειξη: "may contain eggs and soy", ενώ στην αντίστοιχη ελληνική επισήμανση η οποία είναι τοποθετημένη με αυτοκόλλητη ετικέτα κοντά στο ξενόγλωσσο κείμενο αναγράφεται μόνο η ένδειξη πιθανόν να περιέχει ίχνη σόγιας.

Καταγγελίες για τα σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης». Ειδικότερα, σε σύσκεψη καλεί ο Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας τους εργαζόμενους στα super market «Σκλαβενίτης». Η σύσκεψη εξελίσσεται τώρα και ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 11 π.μ, στα γραφεία του Συλλόγου.

Στην απόσυρση τυριού που πωλείται στα σούπερ μάρκετ Lidl προχώρησε ο ΕΦΕΤ, λόγω πλήρους έλλειψης αναγραφής της χώρας προέλευσης του γάλακτος. 

Συγκεκριμένα, όωπς αναφέρει ο ΕΦΕΤ, κατά τη διενέργεια ελέγχων στο πλαίσιο του Προγράμματος «Επίσημος Έλεγχος για τη νοθεία του μελιού» έτους 2020 ο ΕΦΕΤ και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής έκανε έλεγχο στο «Μέλι ανθέων, εμπορικής ονομασίας «ΜΕΛΑΝΘΗ», καθαρού βάρους 900g, με αριθμό παρτίδας LΟΤ 200425 και ημερομηνία λήξης 25/04/2022.

Περισσότερα Άρθρα...