Το τατουάζ που για χρόνια έχει στο σώμα του και χθες δεν φρόντισε να το καλύψει πρόδωσε την ταυτότητα του ενός από τους δύο ληστές της τράπεζας στην οδό Μητροπόλεως. 

Ερωτήματα προκύπτουν γύρω από τις συνθήκες που μια 32χρονη αρχιτεκτόνισσα, έπεσε από τον 6ο όροφο πολυκατοικίας, στην οποία εργαζότανε.

Δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα, έπειτα από το σοβαρό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί, στην Αθηνών - Κορίνθου.

Ο 29χρονος νεαρός, που αγνοούταν από την περασμένη Πέμπτη στον Αμβρακικό κόλπο, εντοπίστηκε σήμερα στις 07:00 το πρωί στον όρμο Καμαλακίου, στο Μενιδι, από επαγγελματία ψαρά.

Νέα είδηση γύρω από την υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση αναφορικά με τον τόπο ταφής του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, καθώς το βράδυ της Παρασκευής, ο γιος του Γιώργος, δήλωσε ότι η οικογένειά του θα σεβαστεί την επιθυμία του πατέρα του, δηλάδή να ταφεί στον Γαλατά Χανίων.

Πέθανε σήμερα σε ηλικία 82 ετών το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και επί χρόνια υπουργός των κυβερνήσεων του, Άκης Τσοχατζόπουλος ο οποίος το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο.

Περισσότερα Άρθρα...