Στη σημερινή συνεδρίασή της η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων, κατόπιν αιτήματος της Κυβέρνησης, εισηγήθηκε την άρση της απαγόρευσης της όρθιας διασκέδασης, την έναρξη πραγματοποίησης των σχολικών εκδρομών, την αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50% και την εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20%.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και με αποδοκιμασίες από τον κόσμο, οδηγήθηκαν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή η 29χρονη και ο 33χρονος σύντροφός.

Για την έκδοση συναινετικού διαζυγίου, που πλέον μπορεί να υλοποιηθεί ηλεκτρονικά, μέσω του gov.gr. μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και στην εκπομπή «Αταίριαστοι» ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς. 

Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν το απόγευμα της Κυριακής (30/1) έξω απ’ το κλειστό γήπεδο του «Πλάτωνα». Περίπου 60 οπαδοί της Προοδευτικής περίμεναν τους οπαδούς του Ιωνικού Νικαίας που κατευθύνονταν στο γήπεδο για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Πάτρας, για την Basket League.

Στο κατακόρυφο έχει ανέβει η αγωνία για την υπόθεση των τριών αδελφιών από την Πάτρα που όλα έχασαν την ζωή τους μέσα σε διάστημα τριών ετών, βυθίζοντας την οικογένειά τους στο πένθος και προκαλώντας σοκ στο πανελλήνιο.

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο από τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Αλκη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, κοντά στο γήπεδο του Άρη.

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τη δράση του προφυλακισμένου ιερέα για τον βιασμό μιας ανήλικης κοπέλας μέσα σε εκκλησία στα Κάτω Πατήσια.

Περισσότερα Άρθρα...