πηγή:astynomia.gr

Τέσσερα άτομα θεωρούνται υπεύθυνα για τη δολοφονία 30χρονου, ο οποίος είχε βρεθεί φιμωμένος και δεμένος στις 13 Μαρτίου, στο διαμέρισμά του επί της οδού Φαίδωνος στη Δάφνη. Κίνητρο της δολοφονίας θεωρείται η ληστεία. Συνελήφθησαν ένας 20χρονος και μια 24χρονη και αναζητούνται οι άλλοι δύο δράστες.

Σύμφωνα με την Ασφάλεια Αττικής, η 24χρονη αποφάσισε και οργάνωσε τη ληστεία μαζί με τους τρεις συνεργούς της. Η κοπέλα γνώρισε τον 30χρονο μέσω chatroom και αφού πληροφορήθηκε την οικονομική του κατάσταση αποφάσισε να επιδιώξει συνάντηση μαζί του, με στόχο τη ληστεία.

Στις 13 Μαρτίου, η κοπέλα μετέβη στο σπίτι του θύματος και σε ανύποπτο χρόνο άνοιξε την πόρτα στους συνεργούς της. Οι δράστες, εισήλθαν στην οικία του θύματος και κατά το χρόνο που ερευνούσαν τους εσωτερικούς χώρους για χρήματα ή τιμαλφή, χτύπησαν, έδεσαν και φίμωσαν τον 30χρονο, με αποτέλεσμα το θάνατό του.

Ένας 20χρονος και η 24χρονη συνελήφθησαν από αστυνομικούς το Μεγάλο Σάββατο στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» προερχόμενοι από Γερμανία όπου είχαν διαφύγει. Στην κατοχή τους και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα σπίτια τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 36.414,65 ευρώ και κοσμήματα, τα οποία προέρχονται από τη ληστεία καθώς επίσης πέντε κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ενώ αναζητούνται οι δύο 27χρονοι συνεργοί τους.

ενετ

 

 

biasmos

Σοκάρει την τοπική κοινωνία η καταγγελία που έφθασε πριν λίγες ώρες στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών και αναφέρει την αρρωστημένη δράση ενός πατέρα, αν μπορεί κανείς να τον αποκαλέσει έτσι.

Όπως αναφέρουν οι αποκλειστικές πληροφορίες του PatrasTimes, ο άνδρας, ηλικίας περίπου 40 ετών, φέρεται εδώ και αρκετό καιρό κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.

Ήδη σύμφωνα με τις πηγές του PatrasTimes, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν με κάθε λεπτομέρεια κάθε πτυχή της καταγγελίας, λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από την οικογένεια όσο και από τον συγγενικό και φιλικό περίγυρο, ενώ έχει παραγγελθεί και ιατροδικαστική εξέταση των παιδιών.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας ενημερώθηκε για τη δράση του πατέρα και της μητέρας μετά από παρέμβαση του Εισαγγελέα ανηλίκων.

Λίγες ημέρες αργότερα έγινε επώνυμη καταγγελία από την μεγάλη κόρη της οικογένειας, η οποία περιέγραψε στη συνέχεια στους αστυνομικούς αναλυτικά στα όσα φρικιαστικά τους υποχρέωναν να κάνουν ο πατέρας και η μάνα τους.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. μιλώντας στους patrastimes.gr ανέφερε χαρακτηριστικά: "Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος.

patrastimes

kogias

Σε «καταραμένη» πόλη τείνει να εξελιχθεί για πολλούς ο Βόλος -και όχι άδικα- αφού μέσα σε διάστημα μόλις επτά μηνών τρεις άνθρωποι -εξέχουσες προσωπικότητες της Μαγνησίας- έβαλαν τέλος στη ζωή τους περνώντας μια θηλιά στον λαιμό! Αυτή τη φορά η πόλη συγκλονίστηκε από την είδηση της αυτοκτονίας του προέδρου της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Μαγνησίας.

Ο Κώστας Κόγιας έβαλε τραγικό τέλος στη ζωή του σε ηλικία 61 ετών, εξαιτίας των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων. Ο άτυχος άνδρας (ήταν και πρόεδρος των περιπτεριούχων του νομού) εντοπίστηκε απαγχονισμένος στις 8.30 το βράδυ του Σαββάτου από τη σύζυγό του, στο σπίτι τους στη Νέα Ιωνία Βόλου.

Οι δυο τους χωρίστηκαν γύρω στις 6.30 το απόγευμα της ίδιας μέρας, όταν η γυναίκα άλλαξε βάρδια μαζί του στο περίπτερο που διατηρούν στην παραλία. Ο 61χρονος φαινόταν πιεσμένος περισσότερο από κάθε άλλη φορά, ενώ τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε είχαν κάνει την ψυχολογική του κατάσταση πιο εύθραυστη.

Περίπου μιάμιση ώρα μετά, η σύζυγός του του τηλεφώνησε για να τον ξυπνήσει, αλλά εκείνος δεν απάντησε στην κλήση της. Η ίδια πήρε και δεύτερη και τρίτη φορά, αλλά ο 61χρονος δεν σήκωνε το τηλέφωνο. Ανησυχώντας η γυναίκα, έσπευσε στο σπίτι όπου αντίκρισε τον άντρα της κρεμασμένο από ένα δοκάρι στο κλιμακοστάσιο της διώροφης μονοκατοικίας τους.

Ο Κώστας Κόγιας ήταν ένα άτομο αγαπητό και γνωστό στη Μαγνησία. Αν και αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, δεν σταμάτησε να αγωνίζεται, συστήνοντας μάλιστα την «Κίνηση Ελπίδας Πολιτών», με τη σημαία της οποίας τον περασμένο Οκτώβριο περπάτησε για έντεκα ολόκληρες ημέρες από τον Βόλο μέχρι την Αθήνα, διαμαρτυρόμενος για τα προβλήματα των επαγγελματιών.

Το ντόμινο των αυτοκτονιών ξεκίνησε στον Βόλο τον περασμένο Οκτώβριο, όταν ο πρώην υφυπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Τζανής βρέθηκε κρεμασμένος. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όνομά του περιλαμβανόταν στη λίστα του ΣΔΟΕ με τα ονόματα τριάντα έξι πολιτικών. Στα τέλη Δεκεμβρίου 2012, ο ηθοποιός Δημήτρης Βογιατζής δεν άντεξε τα οικονομικά προβλήματα και κρεμάστηκε από το φωτιστικό της κρεβατοκάμαρας.

espresso

26xronos

Νεκρός εντοπίστηκε ο φοιτητής Γιώργος Πολίτης, που είχε χαθεί στις 3 Μαρτίου.

Ο ταλαντούχος και πολυβραβευμένος φοιτητής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών, εντοπίστηκε νεκρός από σπηλαιολόγους κοντά στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό, σε σπήλαιο βάθους 27 μέτρων.

Δίπλα του βρέθηκαν το πορτοφόλι του με τα προσωπικά του έγγραφα και τα κλειδιά του. Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση για τα αίτια του θανάτου του.

Ο φοιτητής είχε χαθεί στις 3 Μαρτίου από το σπίτι του στη Γλυφάδα, απογοητευμένος για την επαγγελματική του αποκατάσταση.

resbanis

Τέλος στη ζωή του έδωσε o αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά,Κωνσταντίνος Ρεσβάνης, γνωστός δικηγόρος και πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος σήμερα το πρωί έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Παλαιολόγου 5 στον Πειραιά, όπου στεγάζετο το γραφείο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αυτόχειρας φέρεται να αντιμετώπιζε αρκετά οικονομικά προβλήματα τους τελευταίους μήνες.

Περίοικοι ειδοποίησαν την αστυνομία η οποία έφθασε στο σημείο με ιατροδικαστή. Ο άτυχος 55χρονος, διαπιστώθηκε ότι είναι κλινικά νεκρός ενώ αποκλείστηκε - μέχρι στιγμής- το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Ποιος ήταν ο Κωνσταντίνος Ρεσβάνης

 Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε την Πρωτοχρονιά του 1958 στον Πειραιά. Ήταν δικηγόρος στον Άρειο Πάγο και στο Συμβούλιο Επικρατείας. Αποφοίτησε από την Νομική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνέχισε τις Νομικές σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Παρισίων (PARIS VIII-Vincennes) παράλληλα με σπουδές Πολιτικής Οικονομίας και Κοινωνιολογίας στο ίδιο πανεπιστήμιο.

Στην Ελλάδα διηύθυνε ένα από τα παλαιότερα Δικηγορικά Γραφεία του Πειραιά που είναι συνέχεια των οικογενειακών γραφείων των γονέων του Σταύρου Ρεσβάνη και Ελένης Παπακαλιατάκη, επίσης Δικηγόρων. Έζησε πάντοτε σε οικογενειακό και συγγενικό περιβάλλον που απαρτίζεται, κατά κανόνα, από Νομικούς, Δικηγόρους, Συμβολαιογράφους και Δικαστικούς.

Θεωρώντας πάντα ότι το Νομικό λειτούργημα είναι αναπόσπαστα συνδεδεμένο με τα κοινωνικά δρώμενα αναμειγνύεται από τα φοιτητικά του χρόνια σε πολιτικές δράσεις ήδη από την εποχή της Μεταπολίτευσης σαν μέλος κομματικής νεολαίας και Κόμματος ως το χρονικό σημείο που προκαλείται η διαγραφή τόσο του ιδίου όσο και πολλών άλλων μελών του Κόμματος που ανήκε.

Συνέχισε εν τούτοις, χωρίς να επιδιώξει την ένταξή του πλέον σε κάποιο κομματικό φορέα, την ενασχόλησή του με τα κοινά, στο επίπεδο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

Από το 1999 εκλεγόταν ανελλιπώς στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου πρώτος ή μεταξύ των πρώτων σε σταυρούς υποψηφίων. Την ίδια χρονιά τοποθετήθηκε από τον τότε Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, κ. Βασίλειο Βενέτη, στην άμισθη θέση του εκπροσώπου του Συλλόγου στην Επιτροπή του υπό σύσταση Κτηματολογίου με έργο την ορθή και κατά Νόμο θεσμοθέτηση των όρων λειτουργίας του νέου θεσμού καθώς και την κατοχύρωση του εργασιακού ρόλου των Δικηγόρων στο υπό διαμόρφωση καινούργιο νομικό και ουσιαστικό πεδίο.

Το 2002, ψηφίζεται και αναλαμβάνει θέση στο Προεδρείο του Δικ. Συλλόγου. Ως οικονομικός υπεύθυνος (Ταμίας), διαχειρίζεται επί 3ετία τα οικονομικά του Συλλόγου με πλήρη διαφάνεια και επωφελείς επενδύσεις των χρημάτων των Δικηγόρων παραδίδοντας στη λήξη της θητείας του αποθεματικό αυξημένο κατά 300.000 ευρώ περίπου, πράγμα πρωτοφανές για το ταμείο του Συλλόγου.

Το 2002 εκτός των άλλων του ανατίθεται από τον νέο Πρόεδρο, κ. Κων/νο Πεταλά, η άμισθη θέση του εκπροσώπου του Δικηγορικού Συλλόγου ως μέλους του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου Νομικών, θέση στην οποία προσφέρει τις υπηρεσίες του ως τον Ιούνιο του 2004, οπότε και αποχωρεί λόγω φόρτου εργασίας.

Το έτος 2003 του ανατίθεται η άμισθη θέση του μέλους της Επιτροπής που συστήνεται με Απόφαση του Υπουργού Δικαιοσύνης, προκειμένου να εξευρεθούν πόροι για λειτουργία του Διανεμητικού Λογαριασμού για την οικονομική ενίσχυση των Νέων Δικηγόρων. Με τη συμμετοχή του στην άνω επιτροπή συμβάλλει ταχύτατα και αποφασιστικά στην έκτοτε διανομή ετήσιου μερίσματος σε όλους τους Νέους Δικηγόρους Πειραιώς, Αθηνών και Θες/νίκης.

Το 2005, εκλεγόμενος εκ νέου στο Δικηγορικό Σύλλογο, καταλαμβάνει τη θέση του Γενικού Γραμματέα του Συλλόγου. Στη διάρκεια της θητείας του, αναλαμβάνει συνεχείς πρωτοβουλίες και παρεμβάσεις σε διάφορους φορείς με σκοπό την προαγωγή των κλαδικών επιδιώξεων των Δικηγόρων.

Το 2006 προσκαλείται από τον υποψήφιο Δήμαρχο Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα, να μετάσχει ως υποψήφιος στον συνδυασμό του των Δημοτικών εκλογών. Αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση, εκλέγεται με σχετική άνεση Δημοτικός Σύμβουλος. Μετά από πρόταση του Δημάρχου εκλέγεται Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά. Μία εκλογή χωρίς ιστορικό προηγούμενο για την πόλη δεδομένου ότι συγκέντρωσε κατά την ψηφοφορία τις ψήφους όλων των παρατάξεων που εκπροσωπούνται στο Δημοτικό Συμβούλιο, γεγονός που προκάλεσε το ενδιαφέρον και την είδηση για το σύνολο σχεδόν των ΜΜΕ.

Η ίδια εκλογή ως Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και με την ίδια πλειοψηφία επαναλαμβάνεται μετά από 2 έτη. Κατά την θητεία του ως Πρόεδρος, για λόγους ηθικής τάξης, παραιτείται από όλα τα προνόμια που συνοδεύουν το αξίωμα, υπέρ του Δήμου.

Το 2008, στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, οι συνάδελφοι του αναγνωρίζοντας το έργο του, τον επανεκλέγουν πρώτο σε σταυρούς σύμβουλο απ' όλους τους συνδυασμούς οπότε και καταλαμβάνει τη θέση του Αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου.

Το Σεπτέμβριο του 2009 δέχεται πρόσκληση από το ΠΑΣΟΚ, προκειμένου να συμμετάσχει στον εκλογικό συνδυασμό του Κινήματος στην εκλογική περιφέρεια της Α΄ Πειραιώς και Νήσων. Αν και το χρονικό διάστημα των 20 ημερών που απέμενε τότε για την προεκλογική του προετοιμασία ήταν ελάχιστο, αποδέχεται την πρόσκληση και μετέχει στις Βουλευτικές εκλογές αλλά δεν εκλέγεται, κατορθώνοντας εν τούτοις να συγκεντρώσει στην εκλογική του περιφέρεια 5.000 σταυρούς καθαρά προσωπικής εκτιμήσεως.

Το 2011, παράλληλα με την πολιτική του δράση, λαμβάνει μέρος στις εκλογές του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά όπου εκλέγεται και πάλι πρώτος σε σταυρούς σύμβουλος από το συνδυασμό του.

26xronos

Τις απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα για τις συνθήκες θανάτου του 26χρονου αριστούχου φοιτητή της Ανωτέρας Σχολής Καλών Τεχνών, που βρέθηκε νεκρός σε σπήλαιο στην περιοχή του Υμηττού, αναζητούν ακόμη οι Αρχές.

Ενα από τα ενδεχόμενα που εξετάζεται σοβαρά από τους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει την υπόθεση είναι ο πολυβραβευμένος νεαρός άντρας να έβαλε τέλος στη ζωή του, απογοητευμένος από την επαγγελματική του πορεία και απελπισμένος από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αξιοποιήσει τις αναγνωρισμένες δυνατότητές του.

Σχεδόν πενήντα μέρες μετά την εξαφάνισή του, την οποία είχε αποπειραθεί να εξιχνιάσει (μανιωδώς) και η Αγγελική Νικολούλη σε εκπομπές της, ο Γιώργος Πολίτης βρέθηκε νεκρός από ομάδα σπηλαιολόγων σε σπήλαιο βάθους 27 μέτρων στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στον Υμηττό. Ερασιτέχνης σπηλαιολόγος ο ίδιος, συχνά απομονωνόταν σε διάφορα σπήλαια της Αττικής προκειμένου να σκεφτεί και να εμπνευστεί. «Αν κάποτε με χάσετε, να ξέρεις πως θα είμαι στο βουνό του Υμηττού» είχε πει σε καλή του φίλη, συμφοιτήτριά του από την Τήνο, όπως η ίδια εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα του, όταν πλέον τα ίχνη του φοιτητή είχαν χαθεί και οι έρευνες για την ανεύρεσή του είχαν ξεκινήσει.

«Το απόγευμα της 3ης Μαρτίου ο Γιώργος με αγκάλιασε και με φίλησε. "Σ' αγαπώ μάνα, μην το ξεχάσεις ποτέ" μου είπε πριν φύγει και από τότε δεν τον ξαναείδα» τόνισε η μητέρα του Ειρήνη Κοραμπάτου στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη. Από τότε δεν έδωσε ξανά σημεία ζωής, ώσπου προχθές ομάδα σπηλαιολόγων που έκανε κατάβαση στο πηγάδι του Προφήτη Ηλία βρέθηκε μπροστά στο μακάβριο εύρημα, στο πτώμα του άτυχου αριστούχου της Ανωτέρας Σχολής Καλών Τεχνών. Οι σπηλαιολόγοι βρήκαν δίπλα στο πτώμα του νεαρού άνδρα το πορτοφόλι του με την ταυτότητά του, τα κλειδιά του και το κινητό του τηλέφωνο.

spilaio pr hlia glyfada

Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία, αλλά και οι γονείς του άτυχου νεαρού, που ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από το σοκ. Η σορός του 26χρονου μεταφέρθηκε στο νεκροτομείο στου Γουδή, προκειμένου να διεξαχθεί νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του ταλαντούχου νέου από τη Γλυφάδα. Πάντως, σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Espresso», ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν πρόκειται για ατύχημα ή για βουτιά θανάτου...

Επαινοι, διακρίσεις αλλά και ανεργία

Παιδί μεγαλωμένο σε μια οικογένεια που του έδωσε όλα τα εφόδια για το μέλλον, ο Γιώργος Πολίτης είχε από νωρίς δείξει το ταλέντο του στη ζωγραφική και τη γλυπτική. Παρά το γεγονός πως οι γονείς του ήταν διαζευγμένοι, μεγάλωνε σε περιβάλλον ασφάλειας και θαλπωρής και από τον καιρό ακόμη που φοιτούσε σε γυμνάσιο της Γλυφάδας -όπου και μεγάλωσε- είχε βάλει σκοπό της ζωής του, όπως θυμούνται παλιοί συμμαθητές του, να μπει στη Σχολή Καλών Τεχνών. Με πολύ διάβασμα κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και μάλιστα εισήχθη από τους πρώτους στη σχολή το 2005, στην οποία πολύ γρήγορα ξεχώρισε. Την πρώτη κιόλας χρονιά της φοίτησής του άρχισε να αποσπά βραβεία, με αποτέλεσμα να κάνει «συγκομιδή» επαίνων, με συνολικά τρεις διακρίσεις σε τρεις διαφορετικές τέχνες, τη γλυπτική, τη ζωγραφική και την ξυλογλυπτική, ενώ πρώτευσε και στις γραφιστικές τέχνες που ήταν και η μεγάλη του αδυναμία. Σε όλα αριστούχος...

Η ζωή ωστόσο επιφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις στον νέο που είχε βάλει ψηλά τον πήχη της επαγγελματικής του αποκατάστασης σε μια χώρα που μαστίζεται από βαθιά οικονομική ύφεση.

Ανθρωπος των τεχνών, κλειστός χαρακτήρας, που συχνά πυκνά αναζητούσε την απομόνωση τόσο για να ζωγραφίζει όσο και για να σκεφτεί, ένας πραγματικός καλλιτέχνης, όπως λένε όσοι τον γνώριζαν, που προσγειώθηκε ανώμαλα λόγω των νέων συνθηκών. Οσες πόρτες και αν χτύπησε για την αναζήτηση εργασίας καμία δεν πληρούσε τους υψηλούς όρους του ταλέντου του, κυρίως στις γραφιστικές τέχνες που ήταν η μεγάλη του αγάπη. Μέρα με τη μέρα η απογοήτευση πλημμύριζε την καρδιά του. Κανείς στην Ελλάδα της κρίσης δεν αναγνώριζε το ταλέντο του και δεν μπορούσε να του εξασφαλίσει τα υψηλά στάνταρ που ο ίδιος είχε θέσει.

patramakeLEIO

Δολοφονική επίθεση με έναν νεκρό και έναν βαριά τραυματισμένο έγινε σήμερα το μεσημέρι στην Πάτρα έξω από καφετέρια στην οδό Ανθείας στα Ζαρουχλέικα. Δύο άτομα που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο εξαπέλυσαν πυρά σε παρακείμενο όχημα που επέβαιναν τα θύματα και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.

Στο αυτοκίνητο των θυμάτων επέβαινε και τρίτο άτομο το οποίο κατάφερε να γλιτώσει από τις σφαίρες των δραστών ενώ ο τραυματίας μεταφέρθηκε και στο νοσοκομείο.

Νεκρός είναι ο Πάνος Τσίρκας, αδελφός αστυνομικού, και οι αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να έχουν τα θύματα άμεση σχέση με την μαφιόζικη εκτέλεση που έγινε λίγο μετά τις 3 τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, έξω από club στην οδό Σαχτούρη όπου έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ εφράζονται φόβοι για συνέχισης της βεντέτας

 

TΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ

19.53: Συμφώνα με πληροφορίες μετά από τις καταθέσεις που έχουν ληφθεί αλλά και τα στοιχεία στον τόπο του εγκλήματος η Αστυνομία φαίνεται να γνωρίζει τους δράστες και έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη τους.

18.15: Στην Ασφάλεια Πατρών βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, εδώ και λίγη ώρα ο Δ. Βαρβαρέσος για να καταθέσει, αφού ο τραυματισμός του κρίθηκε ως ελαφρύς.

17.34: Άτομα του φιλικού και συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος του Πάνου Τσίρκα και του Δ. Βαρβαρέσου έχουν συγκεντρωθεί έξω από το Νοσοκομείο "Άγιος Ανδρέας".

17.18: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο Βαρβαρέσος δεν έχει χτυπηθεί από σφαίρες αλλά από το τρακάρισμα. Απεναντίας, επιβεβειώνονται οι πληροφορίες ότι υπάρχει τρίτος σοβαρά τραυματίας που αυτή την ώρα είναι στο χειρουργείο. Το μικρό όνομα του είναι Ν. Νταντης. Έχουν κληθεί θωρακωχειρούργοι.

16.49: Άνοιξε πριν από λίγο η οδός Ανθείας. Τεράστιο μποτιλιάρισμα στην περιοχή. Οι περίοικοι αδυνατούν να πιστέψουν ότι μέρα μεσημέρι συνέβη ένα τέτοιο περιστατικό στη γειτονία τους.

16.35: Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η πρώτη "επαφή" δραστών και θυμάτων έγινε κοντά στα έπιπλα Μπάρλου, στην οδό Πράτσικα. Απο εκεί ξεκίνησε το κυνηγητό έως την Ανθείας.

16.26: Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο thebest.gr ότι ένας εκ των τραυματιών, ο Βαρβαρέσος, κατάφερε να φτάσει μετά την επίθεση στην συμβολή των οδών Ανθείας και Σαμουήλ. Ήταν ματωμένος αλλά φαινόταν καλά και να μην κινδυνεύει, λένε στο thebest.gr.

16.18: Η Αστυνομία επιβεβαιώνει ότι υπάρχει ένας νεκρός. Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι ο τρίτος τραυματίας χτύπησε όχι από τα πυρά των δραστών αλλά από το τρακάρισμα όταν η BMW προσέκρουσε σε σταθερό σημείο.

16.07: Άτομο πριν λίγο κατάφερε να σπάσει τον κλοιό των αστυνομικών και να προσεγγίσει το σημείο της δολοφονίας φωνάζοντας κατά των εκτελεστών.

16.01: Υπάρχει πληροφορία και για τρίτο, αλλοδαπό, τραυματία που δεν επιβεβαιώνεται. Το ρεπορτάζ του thebest.gr αναφέρει ότι ο τραυματίας Βαρβαρέσος αμέσως μετά την επίθεση κατάφερε να βγει από την BMW και έτσι, καλυπτόμενος, να γλιτώσει.

15.56: Πάνω από 500 άτομα βρίσκονται στο σημείο.

15.45: Ο ένας από τους δράστες κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πυροβόλησε ενώ ο δεύτερος εκανε αναστροφή στο αυτοκίνητο. Αυτή την στιγμή έχουν βρεθεί δωδεκα κάλυκες στο σημείο.

15.41: Είναι πασιφανές. Τα "κουμπούρια" βγήκαν ξανά στον κόσμο της νύχτας. Φόβοι για νέα αντίποινα...Αποκλεισμένη αυτή την ώρα η περιοχή όπου έγινε το φονικό.

15.33: Νεκρός είναι ο Πάνος Τσίρκας, τραυματίας άτομο με το επίθετο Βαρβαρέσος, όπως αναφέρουν πηγές του thebest.gr.

15.29: Το αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu Terios πλεύρισε την BMW με αριθμό κυκλοφορίας ΖΥΡ 8233. Μετά τους πυροβολισμούς η BMW έπεσε πάνω σε άλλο αυτοκίνητο τύπου SEAT IBIZA, χρώματος μπλέ. Ο δράστης ή οι δράστες έκαναν αναστροφή στην Ανθείας προς την οδό Ακτή Δυμαίων. Το Ι.Χ. έστριψε αριστερά προς τον Πύργο. Ανθρωποκυνηγητό από την Αστυνομία.

15.22: Η Αστυνομια, ακόμη, δεν επιβεβαιώνει τα ονόματα των τραυματιών, αν και όλες οι πληροφορίες λένε ότι πρόκειται για δυο γνωστά άτομα από τον χώρο της νύχτας.

15.19: Εκατοντάδες κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο σημείο. Οι αστυνομικοί προσπάθούν να ελέγξουν την κατάσταση. Αυτόπτες μάρτυρες λένε στο thebest.gr ότι το περιστατικό συνδέεται με την διπλή στυγερή δολοφονία στην οδό Σαχτούρη.

15.13: Πληροφορίες μιλούν για αυτοκίνητο μάρκας Daihatsu στο οποίο επέβαιναν δυο άτομα και παρακολουθούσε άλλο αυτοκίνητο μάρκας BMW. Πυροβόλησαν τους στόχους τους και απομακρύνθηκαν με ιλιγγιώδη ταχύτητα παρασύροντας κάποια μοτοποδήλατα.

15.09: Εκφράζονται φόβοι για την κατάσταση της υγείας τουλάχιστον ενός εκ των τραυματισθέντων.

15.01: Η Αστυνομία έχει αποκλείσει όλους τους δρόμους γύρω από την οδό Ανθείας. "Μουδιασμένοι" όσοι βρίσκονται στο σημείο. Άγνωστος έως τώρα ο τρόπος με τον οποίο κινήθηκαν οι δράστες. Δεν επιβεβαιώνεται η ταυτότητα των δυο τραυματιών αν και πληροφορίες αναφέρουν ότι σχετίζονται με κυκλώματα της νύχτας.

14.56: Νεώτερες πληροφορίες μιλούν για δυο σοβαρά τραυματίες. Στο σημείο σπεύδουν δυνάμεις της Αστυνομίας. Η εικόνα που μεταφέρεται στο thebest.gr είναι ότι το κλίμα στην περιοχή είναι τεταμένο. Το περιστατικό συνέβη έξω από το κατάστημα "Χορευταρής" στην οδό Ανθείας.

 

thebest

Περισσότερα Άρθρα...