Agios Georgios

Από τους δημοφιλέστερους Αγίους σε όλο τον χριστιανικό κόσμο. Ονομάζεται, επίσης, Μεγαλομάρτυς και Τροπαιοφόρος. Ειδικά στη χώρα μας, δεν υπάρχει περιοχή που να μην έχει εξωκλήσι ή εκκλησία αφιερωμένη στη μνήμη του, ενώ το όνομα Γεώργιος είναι από τα πλέον συνηθισμένα.

Το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε στις 03-02-2023/13:00 τοπική ώρα, επικαιροποιείται σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία που αναφέρονται στην εξέλιξη του καιρού για την Τρίτη (07/02/2023) και την Τετάρτη (08/02/2023):

efxes protoxronias 2023

Ας είναι το νέο έτος 2023 το έτος της αναζωογόνησης των μέχρι σήμερα ταλαιπωρημένων ψυχών τε και σωμάτων μας.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις

Σε εθνική τραγωδία εξελίσσεται η σύγκρουση των δύο τρένων αργά το βράδυ της Τρίτης στα Τέμπη, με τον αριθμό των νεκρών να έχει φτάσει τους 38, ενώ 85 είναι οι τραυματίες, εκ των οποίων οι 66 νοσηλεύονται (έξι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας).

protoxronia athina 2023

Πολυάριθμα, εντυπωσιακά πυροτεχνήματα φώτισαν τον αθηναϊκό ουρανό πάνω από την Ακρόπολη, τη Βουλή και το Σύνταγμα κατά την έλευση του. Ένα γιορτινό πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις απόλαυσαν οι κάτοικοι της Αθήνας το βράδυ της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς λίγο πριν την έλευση του νέου έτους, στην πλατεία Συντάγματος.

Περισσότερα Άρθρα...