Εγκατέλειψε τον δήμαρχο Γλυφάδας και ο δημοτικός σύμβουλός Στάθης Αναλυτής

Γλυφάδας
Tools

Βροχή οι ανεξαρτητοποιήσεις στο Δήμο Γλυφάδας. Κι άλλος ένας δημοτικός σύμβουλος εγκατέλειψε το συνδυασμό του Δημάρχου Κ. Κόκκορη.

Πριν από λίγο, κατέθεσε τη δήλωση της ανεξαρτητοποιήσεώς του και ο έγκριτος νομικός  Στάθης Αναλυτής. 

Προφανώς, η ανεξαρτητοποίηση αυτή έρχεται μετά τη δυσάρεστη για το δήμαρχο και το συνδυασμό του τροπή που πήρε το θέμα της αγοράς των οικοπέδων Παπαδημητρίου για την οποία έχουμε αναφερθεί σε εκτενή δημοσιεύματά μας.

Όπως είναι γνωστό, πριν από λίγες μέρες όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι που ψήφισαν υπέρ της αγοράς των συγκεκριμένων οικοπέδων, εκλήθησαν επίσημα πια, από τον Οικονομικό Εισαγγελέα κ. Πεπόνη, να δώσουν συγκεκριμένες εξηγήσεις επ' αυτού.

Έτσι πληθαίνουν αυτοί που εγκαταλείπουν την παράταξη της "ΔΥΝΑΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ" η οποία, κι εφ' όσον συνεχιστεί αυτό, θα βρεθεί σε μεγάλη... αδυναμία.

Να θυμίσουμε ότι την πόρτα της εξόδου διάβηκε πρώτος, και σχεδόν αμέσως μετά τις εκλογές, ο έμπειρος στα αυτοδιοικητικά πολιτικός μηχανικός  Νικηφόρος Τσαρούχας,  ακολούθησε ο νεοεκλεγείς γιατρός Βασίλης Μουλακάκης, και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την παράταξη ο υποστράτηγος της ΕΛ.ΑΣ. ε.α.Φώτης Μπενέτος και σήμερα, ο δικηγόρος Στάθης Αναλυτής. 

Τελικά, μήπως κάτι πολύ σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας;

vimaonline