"To να μην επιλέγεις ειναι από μόνο του ..... μία επιλογή"

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

xintavelonis petros

Η Δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα ίσως με κάποια προβλήματα, αλλά το τελειότερο που υπάρχει. Και για να το υπερασπιστούμε, οφείλουμε να συμμετέχουμε.

Οι εκλογές αποτελούν κορυφαία στιγμή της Δημοκρατίας, κατά τη διάρκεια της οποίας ο λαός ή οι τοπικές κοινωνίες αποφασίζουν σε ποιους θα αναθέσουν για λογαριασμό τους την ευθύνη για το κουμάντο ενός τόπου και για την επίλυση των προβλημάτων, που απασχολούν τους πολίτες και κάνουν τη ζωή τους δύσκολη. Είναι προγραμματισμένο να γίνονται κατά τακτά χρονικά διαστήματα και είναι αναγκαίο να συμμετέχουμε ενεργά σε αυτές είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι.

Είναι σημαντικό να ψηφίσουμε, διότι τότε έχουμε αναλάβει και την ευθύνη που μας αναλογεί και μετά έχουμε κάθε δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε. Με την αποχή, απλά συμμετέχουμε στη διαιώνιση όλων όσων μας κάνουν να απέχουμε.

xintavelonis konstantatos

Στην αντίληψη " μα είναι όλοι ίδιοι !!! ", θα πω απλά και αβίαστα " όχι ". Πέρα από τους ίδιους τους συνδυασμούς, των οποίων οι θέσεις πολύ συχνά μπορεί να μην είναι σαφείς ή αλληλεπικαλύπτονται, υπάρχουν και οι θέσεις και η ποιότητα των μεμονωμένων υποψηφίων εντός των συνδυασμών.

Ψηφίζοντας τα υποψήφια άτομα που εμπιστεύεσαι ή με τα οποία συμφωνείς σε μεγαλύτερο βαθμό ενισχύεις τις ιδέες που πρεσβεύουν.

Κάθε πίνακας δημιουργείται από μικρές πινελιές οι οποίες τις περισσότερες φορές είναι και αυτές που κάνουν και την διαφορά και τον χαρακτηρίζουν αριστούργημα.

Η κάθε ψήφος λοιπόν έχει τεράστια δύναμη και είναι στο χέρι σου !!!
Για αυτό σας καλώ να συμμετέχετε στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές στις 8 του Οκτώβρη !!!

Ξηνταβελώνης Πέτρος

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον υποψήφιο Δήμαρχο μας Γιάννη Κωνσταντάτο και τον συνδυασμό της " Ενωμένη Πόλης ".

Ο Πέτρος Ξηνταβελώνης είναι καθηγητής Μαθηματικών, απόφοιτος της ΦΣΜ Σχολής του Καποδηστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αςχολειται ενεργά νε τα κοινά του Δήμου από το έτος 2003 όπου εξελέγη για πρώτη φορά δημοτικός σύμβουλος

xintavelonis stefani

Διετέλεσε για πολλά έτη Αντιδημαρχος Οικονομικών Διαύγειας και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, καθώς και αντιδήμαρχος Προγραμματισμού, Ακίνητης Περιουσίας ,Ψηφιακής Πολιτικής και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, αποδίδοντας παντού εξαιρετικό έργο.