EuroLeague: Στις 16 Μαρτίου ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων για το Final 4 του Βελιγραδίου.

Κόσμος
Tools

Για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια, ο κόσμος επιστρέφει στο Final Four της Ευρωλίγκα. Το σημαντικότερο διασυλλογικό γεγονός του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα διεξαχθεί φέτος στο Βελιγράδι.

Όπως ανέφερε η διοργανώτρια αρχή, η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στις 14 Μαρτίου. Δύο ημέρες αργότερα θα διατεθούν σε όσους… προλάβουν να τα προμηθευτούν!

Το φετινό Final-4 θα πραγματοποιηθεί στις 19-21 Μαΐου στην «Stark Arena» του Βελιγραδίου χωρητικότητας 15.500 θεατών. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι η Σερβική πρωτεύουσα αντικαθιστά το Βερολίνο όπου αρχικά προοριζόταν να φιλοξενήσει το Final-4.

Το 80% της συνολικής χωρητικότητας του γηπέδου θα είναι διαθέσιμο για το κοινό, ενώ το υπόλοιπο 20% θα τεθεί στη διάθεση των δημοσιογράφων, των χορηγών και των τοπικών αρχών.

Όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων, αυτές θα κυμανθούν από τα 110 έως και τα 552 ευρώ. Συγκεκριμένα θα πωλούνται σε σερβικά δηνάρια κάτι το οποίο μεταφράζεται σε ένα πόσο που θα φτάνει από τα 13.000 δηνάρια έως και τα 65.000.

 

Προτεραιότητα στην προπώληση θα έχουν μόνο όσοι είχαν προμηθευτεί εισιτήρια για το -ακυρωθέν λόγω πανδημίας- Final-4 του 2020, ενώ θα ακολουθήσουν οι συνδρομητές της EuroLeague TV, oι παρεβρισκόμενοι σε παλαιότερα Final-4 και οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας των ομάδων τους οι οποίοι έχουν επιλεγεί για να συμμετέχουν στο πρόγραμμα της προπώλησης.

 Dnews