Πέθανε ο πρ. Δήμαρχος Γλυφάδας, Στ. Σφακιανάκης. Η κηδεία του έγινε στην Κρήτη, το Σάββατο 13 Νοεμβρίου

Γλυφάδας
Tools

Η Δ. Γλυφάδας αποχαιρέτησε τον ιατρό, πρ. Δήμαρχο Στέλιο Σφακιανάκη, με την παρακάτω ανακοίνωση:

Απεβίωσε σήμερα, σε ηλικία 85 ετών, ένα επίλεκτο μέλος της κοινωνίας μας. Ο ιατρός παθολόγος, πρώην Δήμαρχος Γλυφάδας Στέλιος Σφακιανάκης.

Κρητικός στην καταγωγή, ο Στέλιος Σφακιανάκης γεννήθηκε στην Πλουτή του Δήμου Φαιστού και διατηρούσε ιδιαίτερους δεσμούς με τον τόπο του, τον οποίο επισκεπτόταν συχνά. Υπήρξε επί σειράν ετών Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Γλυφάδας. 

Η κηδεία του έγινε το Σάββατο 13 Νοεμβρίου, στη γενέτειρά του, την Κρήτη. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλεί στον Ι.Ν. Αγίου Γεωργίου στο χωριό Πλουτή του Δήμου Φαιστού Ηρακλείου Κρήτης, στη 1 το μεσημέρι.

Ο Δήμος Γλυφάδας απευθύνει ειλικρινή συλλυπητήρια στη σύζυγό του Μαίρη, τα παιδιά του Πελαγία και Αναστάσιο Λοιδωρή και Ειρήνη και Ευάγγελο Τσουβαλά, στον εγγονό του Μάρκο Τσουβαλά και σε όλη την οικογένεια.

Καλοστραθιά Στέλιο Σφακιανάκη, καλό ταξίδι στο φως.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, ο οποίος συνδεόταν στενά με τον εκλιπόντα, αναφέρει σε μια συγκινησιακά φορτισμένη ανάρτησή του:

«Καλό ταξίδι Γιατρέ….

“Γιατρό να με λες, όχι δήμαρχο…” μου έλεγε κάθε φορά που τον αποκαλούσα δήμαρχο ο σπουδαίος πρώην Δήμαρχος της πόλης μας Στέλιος Σφακιανάκης που σήμερα έφυγε από κοντά μας.

Αποχαιρετούμε σήμερα έναν άνθρωπο πραγματικά ξεχωριστό που είναι βέβαιο ότι αφήνει πίσω του στίγμα ανεξίτηλο.