Τροχαίο δυστύχημα Γλυφάδας: Εμφανίστηκε στην τροχαία Ελληνικού ο δράστης οδηγός - Tι κατέθεσε - Αφέθηκε ελεύθερος

Γλυφάδας
Tools

Τροχαίο Γλυφάδα: Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε την εγκατάλειψη στο σοκ της στιγμής. Αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του.

Ο εντοπισμός του δράστη οδηγού ήταν δεδομένος. Άλλωστε, οι αρχές γνώριζαν σε ποιον ανήκει το μοιραίο πολυτελές σπορ αυτοκίνητο, με την ταυτοποίηση να γίνεται αρχικά από τις πινακίδες κυκλοφορίας.

Να υπενθυμίσουμε πως ο οδηγός είχε αναπτύξει πολύ μεγάλη ταχύτητα, σύμφωνα με την Τροχαία, τη στιγμή που παρέσυρε τον νεαρό μοτοσικλετιστή, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ενώ μετά το τραγικό δυστύχημα εγκατέλειψε το αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε, αφήνοντας αβοήθητο στον δρόμο τον 25χρονο. Παράλληλα, διερευνάται εάν λίγο πριν από το δυστύχημα ο οδηγός του αυτοκινήτου έκανε «κόντρες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης με άλλον οδηγό.

karanikas glyfada dystyxima mixani

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος κατάθεσε στην τροχαία τα εξής:

«Έπαθα σοκ και για αυτό εξαφανίστηκα. Ούτε κατάλαβα πως έγινε. Αυτό που μόνο κατάλαβα είναι ότι ήμουν πολύ σοκαρισμένος». Ο 40χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς της Τροχαίας πώς έγινε το τροχαίο και απέδωσε πολλές φορές την απόφασή του να εγκαταλείψει τον νεαρό που είχε χτυπήσει και σκοτώσει στο σοκ της στιγμής.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου ο οποίος ασχολείται με διαδικτυακές επιχειρήσεις θα δώσει ανωμοτί κατάθεση σύμφωνα με την εντολή του εισαγγελέα και μετά θα αποχωρήσει για να πάρει η υπόθεση και το δρόμο της δικαιοσύνης.

ΓΛΥΦΑΔΑ: Θρίλερ με τον οδηγό της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο -Οι Αρχές γνωρίζουν τον ιδιοκτήτη της