Πυρκαγιά κοντά σε κατοικημένη περιοχή στον Βύρωνα, κοντά στο Θέατρο Βράχων

Βυρωνα
Tools

pυrkagia buronas

Στις φλόγες έχει τυλιχθεί από τις 11:42 έκταση με χαμηλή βλάστηση στον Βύρωνα Αττικής, σε κατοικημένη περιοχή, έναντι του Κοιμητηρίου, κοντά στο Θέατρο Βράχων.

Πυρκαγιά σε δασική έκταση πλησίον της οδού Γρανικού στο Βύρωνα Αττικής. Κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 6 οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 12 πυροσβέστες, 1 Ε/Π καθώς και εθελοντικά οχήματα.

Για την κατάσβεσή της κινητοποιήθηκαν 20 πυροσβέστες με εννέα οχήματα, έξι οχήματα Μ.Ε.Τ.Π.Ε. με 12 πυροσβέστες, ένα ελικόπτερο, καθώς και εθελοντικά οχήματα.

fotia byronas

Στις 11:57 η πυροσβεστική ενημερώθηκε και για πυρκαγιά στα Τουρκοβούνια, στο Γαλάτσι, σε υπαίθριο χώρο κοντά σε παλιό λατομείο, όπου έσπευσαν τέσσερα οχήματα με 12 πυροσβέστες.

[12:40]: Ελέγχεται η πυρκαγιά. Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή. Συνεχίζονται οι ρίψεις νερού από τον αέρα από δύο ελικόπτερα.

[13:15]: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά στα σύνορα Βύρωνα - Ηλιούπολης. Επίγειες δυνάμεις βρέχουν την περιοχή, υπό τον φόβο τυχόν αναζωπύρωσης.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκαν η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το πρωί σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση κοντά στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος της γέφυρας της Λυκόβρυσης, καθώς και αυτή που έκαιγε από χθες στην περιοχή Βαθύλακκος στον δήμο Σουλίου Θεσπρωτίας.

Υπενθυμίζεται ότι σε ισχύ είναι σήμερα προειδοποιητικό σήμα για πολύ υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς σε 12 περιοχές της χώρας.