ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Οπορτουνιστές - λαϊκιστές με κοινό μίσος κατά Κωνσταντάτου

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

arkas skitso 1109

Λίγες εβδομάδες πριν τις δημοτικές εκλογές, οπορτουνιστές, παλαιοκομματικοί και λαϊκιστές με θολά, ή αντικρουόμενα ιδεολογικά στίγματα και συμφέροντα, όλοι μαζί στρέφονται εναντίον του εξαιρετικά επιτυχημένου Δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης και εκ νέου υποψήφιου, Γιάννη Κωνσταντάτου, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, συνεχή ψέμματα και παραπληροφόρηση!

Σε υποτιθέμενες διαφορετικές παρατάξεις, συνασπισμένοι άτυπα ή μη, φανερά ή όχι, πρώην διαγραμμένοι - σύμβουλοι και μη - από την παράταξη «ΕΝΩΜEΝH ΠΟΛΗ» του Κωνσταντάτου, πρώην αλληλουβριζόμενοι και αλληλοκατηγορούμενοι, τώρα όλοι μαζί δημιουργούν λυκοφιλίες στρεφόμενοι εναντίον του ενός και καταξιωμένου στο χώρο της Τ.Α.!!.

Ολους αυτούς τους.... «ενώνει» τώρα το κοινό μίσος που τρέφουν κατά του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης και του εξαιρετικά επιτυχημένου και ευρύτατης αποδοχής απολογισμο του έργου του που, ομολογουμένως, δεν το περίμεναν, ούτε το αντέχουν!. Οπως δεν αντέχουν το γκρέμισμα του πολύχρονου παλαιοκομματικού κατεστημένου που έιχαν εδραιώσει για πολλές δεκαετίες στον δήμο αυτόν.

Γράφει αποκαλυπτικά σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης μία φανατική οπαδός αυτού του περίεργου πολιτικού συρφετού:   

«Στα 20 χρόνια που ασχολούμαι με τα κοινά πρώτη φορά βλέπω στα εγκαίνια μιας παράταξης να πηγαίνει σύσσωμη μια άλλη αντίπαλη και καλά. Ο Κορτζίδης στον Στέφα. Τους ενώνει το μίσος…  γι αυτό η απάντηση πρέπει να είναι συντριπτική παιδιά μία και έξω».

Όμως το μεγάλο στοίχημα της κατακρήμνισης των παλαιοκομματικών κατεστημένων και της  εκ βάθρων αναγέννησης του Δ. Ελληνικού – Αργυρούπολης σε όλους τους τομείς το κέρδισε μόνο ένας.

Είναι αυτός που τίμησε με το παραπάνω την ψήφο του λαού που τον εξέλεξε στις δημοτικές εκλογές του 2014 και – όπως όλα δείχνουν με βεβαιότητα - θα τον ξαναεκλέξει πανηγυρικά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Μαϊου 2019.

Είναι ο πολυβραβευμένος για το πολυσχιδές αυτοδιοικητικό έργο του, νυν, και εκ νέου Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Απορούμε όμως:

Όχι γιατί και πως ακροδεξιοί, κάποιοι απαξιωμένοι του ΠΑΣΟΚ και η ΛΑΕ «ενώνουν» τώρα τις "δυνάμεις" τους, αλλά για τον πολιτικό κατήφορο του κ. Χρ. Κορτζίδη.

Εκεί που έλεγαν παράρτημα του την παράταξη Βαζαίου (ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τις εκλογές και εμφανίστηκε… πάλι τώρα) έχει γίνει πλέον ο ίδιος ουρά τους. Θα έχει να χάσει και την δεύτερη θέση στο νέο Δ.Σ.;

Γιατί, ο λαός του Ελληνικού – Αργυρούπολης, που τον αγνοούν  όλοι αυτοί οι οπορτουνιστές,  λαϊκιστές και υβριστές του Κωνσταντάτου, έχει και μνήμη και κρίση και λογική και, τελικά, θα τους στείλει το προσεχή Μάιο με την ηχηρή ετυμηγορία του, μια και καλή,  εκεί που τους αξίζει.

παρατηρητης

«ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ Ελληνικού-Αργυρούπολης»: Ομοψυχία, αισιοδοξία, ενθουσιασμός για μία μεγάλη νίκη