ΕΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Το “vertigo” Κορτζίδη. Σε αποσύθεση η παράταξή του. Ιδρυση νέου σχήματος;

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

ds edrana kortzidi

Tα ... άδεια έδρανα της παράταξης Κορτζίδη με μόνο παρόντα ... ένα συμβουλό της!! 

Η παραίτησή του συμβούλου Αντ. Αλεξόπουλου και στη συνέχεια η δήλωση στο Δ.Σ. του συμβούλου Ν. Σπυρόπουλου ότι σκέπτεται να παραιτηθεί έρχεται να επιβεβαιώσει την προϊούσα απογύμνωση και αποσύνθεση της παράταξης Κορτζίδη.

Από την παράταξη αυτή δείχνουν να έχουν αποστασιοποιηθεί και πολλά άλλα στελέχη της με τα μόνα εναπομείνατα... «πιστά» στον πρ. δήμαρχο να  φαίνεται πως είναι οι κ.κα Μπούκας και Κωνσταντινίδου, με τον κ. Βάσιο τον μοναδικό σύμβουλο της παράταξης Κορτζίδη να υποστηρίζει την κυβέρνηση  του ΣΥΡΙΖΑ, ως μέλος της Ν.Ε. του Νότιας Αθήνας, η οποία, ως γνωστόν, στήριξε..... "με νύχια με και δόντια" στις τελευταίες δημοτικές εκλογές την υποψηφιότητα Κορτζίδη .

Είναι αξιοσημείωτο ότι η παράταξη αυτή, μετά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, ουδέποτε τόλμησε να πραγματοποιήσει συνέδριο – που είχε εξ' άλλου προαναγγείλει – για να αναλύσει τα αποτελέσματα των εκλογών, αλλά και τα πολλά και συνεχή λάθη της, ως πρώην διοίκησης, που βέβαια ποτέ δεν αναγνώρισε!!

Το φαινόμενο που παρατηρείται, να παραμένουν, ή να μπαινοβγαίνουν «δίκην καφενείου» - στην αίθουσα του Δ.Σ. στελέχη της παράταξης Κορτζίδη, ενώ εκείνος έχει δηλώσει, ότι αποχωρούν, είναι ένα άλλο δείγμα της κατάστασης που επικρατεί στην εν λόγω παράταξη.

Τελευταία, πληροφορίες αναφέρουν, ότι πρόκειται να δημιουργηθεί νέα παράταξη υπό την ηγεσία πρ. συμβούλου του κ. Κορτζίδη και πρ υποψηφίου δημάρχου, στην οποία θα ενταχθούν στελέχη της παράταξης Κορτζίδη.

Αν οι πληροφορίες αυτές επαληθευτούν, τότε το... «vertigo» που ήδη πλήττει την παράταξη Κορτζίδη, με ευθύνες του ιδίου, θα οδηγήσει, δυστυχώς.  σε αποσύνθεσή της.

Κρίμα για τον Δήμο που – όπως έχει αποδειχθεί εν τοις πραάγμασι -  έχει μία στείρα από ιδέες και προτάσεις, αντιπαραγωγική και αναξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, κρίμα όμως και για όλους εκείνους τους παραπλανημένους δημότες που την πίστεψαν και την ψήφισαν!! 

παρατηρητης