Τα βοθρολύματα στο γκέτο-φαβέλα του Ελληνικού ξεγύμνωσαν τους πάντες

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΔΗΜΟΤΙΚΑ
Tools

Ξεγύμνωσαν την σιωπηλή... αριστερή  Κυβέρνηση, τον ακόμα πιο σιωπηλό αρμόδιο υπουργό της και τον Γ.Γ. του υπουργείου υγείας που δήλωνε ότι «έχουμε εκπονήσει και υλοποιούμε ένα σχέδιο υγειονομικής κάλυψης, πρόληψης, επιδημιολογικής επιτήρησης και γενικότερα φροντίδας υγείας των μεταναστών που... αποδίδει»!

Ξεγύμνωσαν τη γνωστή δημοτική παράταξη της χαμένης εξουσίαςς, που θέλει το Ελληνικό να είναι πάρκο «λαϊκό» στο οποίο θα υπάρχουν «δομές αλληλεγγύης» για τους μετανάστες δηλώνοντας, αυτάρεσκα ότι «σε τίποτα δεν έχουν να φοβηθούν και τίποτα δεν έχουν να χάσουν από κάτι τέτοιο, οι πολίτες της γύρω περιοχής»!

Ξεγύμνωσαν τους αυτοαποκαλούμενους «αλληλλέγυους» για τους οποίους ο εμβριθής γ,γ, του ΚΚΕ αγκάστηκε να πει, ότι θέλουμε μια άλλη πραγματική αλληλεγγύη και όχι αυτήν την «αλληλεγγύη μαϊμού» των δήθεν αλληλεγγυάδων».

Ξεγύμνωσαν τους υποστηριζόμενους από τη γνωστή δημοτική παράταξη «αντιεξουσιαστές», που ξέρουν μόνο να κάνουν πορείες με ντουντούκες, να βρωμίζουν την πόλη και τα δημόσια κτίρια με συνθήματα, να εκφοβίζουν και να απειλούν τους κατοίκους της περιοχής, να εισβάλλουν στο Δημαρχείο και στα Δημοτικά Συμβούλια και να επιτίθενται ακόμη και στον εκλεγμένο από το λαό Δήμαρχο!

Ξεγύμωνσαν, τέλος, τον πολιτικαντισμό των κάθε λογής και βαθμίδας ανάξιων, ανεύθυων και ανίκανων "πολιτικών" που μαστίζει τον τόπο και την χώρα.....

Που είναι τώρα όλοι αυτοί; Δεν θα ήταν καλό και πρέπον, αντί να επιτίθενται, να κατηγορούν και να βρίζουν όλους τους άλλους, να πάρουν από έναν κουβά και να πάνε να αδειάσουν τα βοθρολύματα που έχουν πνίξει το γκέτο του Ελληνικού;

Αυτά που αποτελούν ντροπή για την κοινωνία μας και συνάμα μια πραγματική υγειονομική βόμβα για τους δύστυχους μετανάστες, πρόσφυγες, τους κατοίκους του δήμου και τα παιδιά τους;

Τελικά, «η καρδιά των ανθρώπων είναι ένα κουβάρι κάμπιες – φύσηξε, Χριστέ μου, να γίνουν όλες πεταλούδες», έλεγε ο Νίκος Καζαντάκης και είχε απόλυτο δίκιο!

παρατηρητης

EΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ SOS: Το γκέτο των μεταναστών "πνίγηκε" στα βοθρολύματα. Ανακοίνωση του Δήμου