Οι ...«νοικοκυραίοι - αγωνιστές» του πρ. δήμου Ελληνικού... αποκαλύπτονται.

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

ergotajio argyroypoli

Ο χώρος του εργοταξίου στο Δ. Ελληνικού - Αργυρούπολης όπως τον παρέλαβε η νέα δημοτική αρχή. 

Ένα-ένα έρχονται στο φως τα διαχρονικά «κατορθώματα» της πρώην δημοτική αρχής, που φρόντιζε να τα κρατά σαν «επτασφράγιστο μυστικό».

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβούλιου (27/3) ο Δήμαρχος Ελληνικού -  Αργυρούπολης, κ. Γιάννης Κωνσταντάτος ενημέρωσε το σώμα, ότι ο δήμος έχει ήδη «φεσωθεί», μέχρι τώρα, με το ποσό των 135.000 ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος του οποίου αφορά στα απλήρωτα από το …. 1997 τέλη αυτοκινήτων του πρ. δήμου Ελληνικού!!

Πέραν όμως αυτού, όπως ανέφερε στο  Δ.Σ. ο κ. Γ. Κωνσταντάτος,, στον δήμο ήρθε από την Εφορία ο καταλογισμός ενός προστίμου ύψους… 200.000 ευρώ, από έλεγχό της στη δημοτική επιχείρηση, που έγινε μετά από καταγγελία ενός υπαλλήλου…. επί διοικήσεως Κορτζίδη!!

Πως είναι δυνατόν οι πολίτες να καλούνται να πληρώνουν έγκαιρα τα τέλη κυκλοφορίας των αυτοκινήτων τους, ενώ η δημοτική αρχή του πρ. δήμου Ελληνικού να μην το έχει πράξει, ως όφειλε και έπρεπε, προκαλώντας τέτοια υπέρμετρη οικονομική ζημιά στο δήμο;

«Ποιος φταίει για αυτό» ρώτησε ο Δήμαρχος τους συμβούλους της παράταξης Κορτζίδη. «Εάν φταίνε κάποιοι υπάλληλοι να μας τους ονομάσετε, αν φταίνε στελέχη της πρώην διοίκησής σας, να μας πείτε ποια είναι, γιατί, όπως ενημερώθηκα, η μη πληρωμή των τελών ήταν πολιτική απόφαση της πρ. διοίκησής σας».

Οι «νοικοκυραίοι-αγωνιστές διοικούντες του πρ. δήμου Ελληνικού, που, σημειωτέον κατηγορούσαν τον πρ. δήμο Αργυρούπολης για χρέη, αποκαλύπτονται.

Είναι αυτονόητο, ότι η δημοτική αρχή Ελληνικού – Αργυρούπολης, οφείλει και πρέπει να πράξει τα δέοντα, ώστε να ξεκαθαρίσει πλήρως η υπόθεση και να αποκαλυφθούν οι όποιοι υπεύθυνοι.

Ο λαός της πόλης υποκείμενο μιας συνεχούς σκόπιμης παραπληροφόρησης, πρέπει να μάθει την αλήθεια.