Η ρήτρα του πονηρού Τούρκου παραγωγού του SURVIVOR που πληρώνει τώρα ο ΣΚΑΙ

Showbiz - Music
Tools

survivor toyrkos

Πρωτοφανής για τα ελληνικά δεδομένα είναι η επιτυχία του Survivor κι όπως φαίνεται τα νούμερα τηλεθέασης δεν τα περίμεναν ούτε στονΣΚΑΙ.

Όπως λέγεται μάλιστα, το κανάλι την... 'πάτησε' από τον Τούρκο καναλάρχη και παραγωγό έχοντας υπογράψει ρήτρα για τηλεθέαση που του δίνει μεγαλύτερο ποσοστό κέρδους, όσο μεγαλύτερη είναι η επιτυχία του παιχνιδιού. Εφόσον η τηλεθέαση στο δυναμικό κοινό ξεπερνά το 35% το κανάλι καλείται να καταβάλει επιπλέον χρήματα.

Ακόμη περισσότερα όταν ξεπερνά το 50%. Κι αν σκεφτούμε πως το παιχνίδι ξεπερνά το 70%, γίνεται κατανοητό το ύψος της αμοιβής.

Τα πρώτα κέρδη στο σταθμό άρχισαν να έρχονται μετά τα μέσα Μαρτίου οπότε και αυξήθηκε η τιμολόγηση του διαφημιστικού χρόνου, ενώ αυτά δεν είναι αρκετά για να υπάρξει κέρδος.

Έτσι ο σταθμός αποφάσισε να εκμεταλλευτεί με όποιο τρόπο μπορεί - δια της πλαγίου οδού - το διαθέσιμο προϊόν και να μεγιστοποιήσει το κέρδος. Εξού και η εκπομπή της Μελέτη που όπως λέγεται έχει ρόλο να αντισταθμίσει τις ζημιές από τη ρήτρα με τον Τούρκο παραγωγό.

Όσο για το διαγωνισμό τραγουδιού και την παρουσία του Σάκη Ρουβά στο πάρτι της ένωσης, όπως λένε πηγές μέσα από το κανάλι, σκοπό έχει να προωθήσει το X Factor που με την επέλαση του Survivor έχασε το φανατικό κοινό του.