Το απίστευτο περιστατικό συνέβη κοντά στο νησάκι της Κυρά Παναγιάς, στα βόρεια του νησιού των Σποράδων, όταν η 50χρονη γυναίκα, που έκανε τις διακοπές της με ιστιοφόρο, είδε μία φώκια στη θάλασσα.

Σε αύξηση των δικαιούχων για τα voucher του προγράμματος του ΟΑΕΔ Κοινωνικός Τουρισμός προσανατολίζεται το υπουργείο εργασίας, για την περίοδο 1η Αυγούστου 2021 ως 31 Ιουλίου 2022 

Επικηρύχθηκαν με 300.000 ευρώ οι δράστες του αποτρόπαιου εγκλήματος στα Γλυκά Νερά με ΚΥΑ που εκδόθηκε πριν από λίγο.

Κατέληξε σε ηλικία 74 ετών ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρος Κατσανέβας, ο οποίος νοσηλευόταν διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο καθώς είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό στις 19 Απριλίου, πέντε ημέρες αφότου είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου.

Νεαρός άνδρας μαχαίρωσε 60χρονο στον μηρό, χθες τα ξημερώματα, στην πλατεία Νέας Σμύρνης, όταν ο τελευταίος έκανε παρατήρηση σε μια παρέα ατόμων που ήταν συγκεντρωμένα στο σημείο και είχαν βάλει δυνατά μουσική.

Έγκλημα με θύμα μία νεαρή γυναίκα έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης σε τριώροφη πολυκατοικία στα Γλυκά Νερά.

Σε ένα μπαράζ επιθέσεων προχώρησαν χθες βράδυ ομάδες αγνώστων που για πέντε ώρες έκαναν ανενόχλητοι επιθέσεις σε δημόσιες υπηρεσίες αλλά πέταξαν και μπογιές στο δημαρχείο της Αγίας Παρασκευής.

Περισσότερα Άρθρα...