Φολέγανδρος: Ομολόγησε και συνελήφθη ο σύντροφος της στυγερά δολοφονημένης 26χρονης

Γενικά
Tools

Ομολόγησε τελικά ο 30χρονος φίλος της Γαρυφαλλιάς, ότι είναι ο δράστης του εγκλήματος στη Φολέγανδρο. Ο ίδιος συνελήφθη χθες το βράδυ από την ΕΛ.ΑΣ.

Στυγερό έγκλημα στη Φολέγανδρο αποκάλυψε ο βίαιος θάνατος 26χρονος Γαρυφαλλιάς που βρέθηκε νεκρή να επιπλέει σε θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς.

Ο 30χρονος, οποίος αναζητούνταν τις τελευταίες ώρες, βρέθηκε σε βραχώδη περιοχή του νησιού, κοντά στο σημείο όπου είχε εντοπιστεί και το αυτοκίνητό τους.

Φαινόταν ταραγμένος, πετούσε πέτρες στους αστυνομικούς και απειλούσε να αυτοκτονήσει, όμως οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. και του Λιμενικού Σώματος κατάφεραν να τον προσεγγίσουν και να τον οδηγήσουν στο αστυνομικό σταθμό του νησιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 30χρονος ήταν σε κακή κατάσταση, ενώ τα περισσότερα από αυτά που έλεγε ήταν ακατάληπτα.

Ωστόσο, φέρεται να υποστήριξε ότι «ήταν η κακιά η ώρα» για αυτό που συνέβη. Κάτοικοι του νησιού είχαν νωρίτερα αναφέρει ότι είχαν δει τον 30χρονο να κυκλοφορεί στη Φολέγανδρο, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες εθεάθη το βράδυ της Παρασκευής να επιχειρεί να μπει σε μια κατοικία και στην προσπάθειά του τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Όπως είπε στους αστυνομικούς, τσακώνονταν τις τελευταίες ημέρες με την δύστυχη κοπέλα.

Το ίδιο και το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ βρίσκονταν σε κίνηση. Έβγαλε εκτός δρόμου το αυτοκίνητο και το έριξε σε βραχώδη πλαγιά 30 μέτρα από τη θάλασσα.

Το μεσημέρι της Κυριακής έγινε γνωστά τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής, ο οποίος ξεκαθαρίζει ότι η κοπέλα ήταν ζωντανή, όταν έπεσε στο νερό κι ότι η αιτία του θανάτου της ήταν ο πνιγμός.

Επίσης, οι κακώσεις που βρέθηκαν στο σώμα της ήταν συμβατές με τις κακώσεις που προήλθαν από τα χτυπήματα στα βράχια.