5.000 θέσεις επιδοτούμενης εργασιακής εμπειρίας από 900 εταρείες για άνεργους έως 29 ετών

Εργασιακά
Tools

Σχεδόν 5.000 θέσεις από 900 εταιρείες είναι διαθέσιμες στο πρόγραμμα επιδοτούμενης εργασιακής εμπειρίας για άνεργους έως 29 ετών που πραγματοποιεί η ICAP People Solutions σε συνεργασία με το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης «Ευρωεργασιακή».

Το πρόγραμμα είναι συγχρηματοδοτούμενο από το ΕΣΠΑ και έχει ανακοινωθεί από τα συναρμόδια υπουργεία Εργασίας, Παιδείας και Ανάπτυξης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται τον ιστότοπο www.vriskodoulia.gr για τους άνεργους έως 29 ετών και www.icapcareer.gr για τις εταιρείες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των δύο εταιρειών, η συνεργασία τους δίνει τη δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας με τη συμβολή προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων να συγκεντρώσουν τις ανάγκες σε θέσεις πρακτικής άσκησης, να τις ταυτίσουν με τα προφίλ των ανέργων, να εξασφαλίσουν τη γρήγορη συναίνεση των εταιρειών ως προς τους υποψήφιους και, εντέλει, να εκπαιδεύσουν και να τοποθετήσουν τους ενδιαφερόμενους στις κατάλληλες θέσεις. Σημειώνουν ότι δυνητικά το πρόγραμμα μπορεί να οδηγήσει σε ευκαιρία για μόνιμη εργασιακή σχέση.

ΑΠΕ