Σοβαρές καταγγελίες για "εργα και ημέρες" της διοίκησης Χρ. Κορτζίδη!

Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα
Tools

enimerotiko deltio 1

Σοβαρές καταγγελίες για φαινόμενα ασυδοσίας και διάλυσης των υπηρεσιών του δήμου ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο Ενημερωτικό Δελτίο της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ", αξιωματικής αντιπολίτευσης του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Καταγγέλοντες στο δημοτικό Συμβούλιο, ο Σύλλογος Εργαζομένων του δήμου και ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος.

Σύμφωνα με το Ενημερωτικό Δελτίο, καταγγέλθηκαν ή αποκαλύφθηκαν στο Δ.Σ. μία περίεργη και σκανδαλώδη ιστόρία μάσθωσης από τον δήμαρχο κ. Χρ. Κορτζίδη, λήψη από το δήμο .... άτυπης χορηγίας  ιδιώτη, συστηματικές και ανεξιχνίαστες κλοπές δημοτικών εξοπλισμών και εργαλείων μέσα από το Εργοτάξιο του Δήμου, που δίχνει έτσι μια εικόνα ξέφραγου αμπελιού, παράνομη κυκλοφορία δημοτικού οχήματος, χωρίς άδεια και με πλαστες πινακίδες, ακόμη και οδήγηση ... με το "έτσι θέλω" δημοτικών οχημάτων για ιδία χρήση από συνεργάτες του δημάρχου! 

Για τις λεπτομέρειες των καταγγελόμενων γεγονότων και για τα ερωτήματα που προκαλούνται από αυτά, όπως αναφέρονται στο ανωτέρω δελτίο, κανετε κλικ στο σύνδεσμο (link): 

https://docs.google.com/file/d/0B8jnSeT66mdZMXJmVWxQTDA0NHM/edit?usp=sharing