Από τις πρώτες κιόλας ώρες λειτουργίας του myKEPlive, 114 πολίτες έσπευσαν να κλείσουν το ψηφιακό ραντεβού τους με υπάλληλο του ΚΕΠ που τους εξυπηρέτησε άμεσα μέσω τηλεδιάσκεψης.

Τροπολογία κατέθεσε το Υπουργείο Εσωτερικών στο νομοσχέδιο για την ιδιωτική εκπαίδευση με την « επιλύεται το ζήτημα του καθαρισμού των σχολικών μονάδων, ο οποίος ανατίθεται οριστικώς στους Δήμους.

Το*“ταβάνι” για τις απευθείας αναθέσεις αναμένεται να κινηθεί μεταξύ 80.000 και 120.000 ευρώ, από 20.000 ευρώ σήμερα. Οι στόχοι του Υπουργείου Υποδομών και οι εκτιμώμενες... παρενέργειες. 

Καθορίστηκε η διαδικασία παροχής διοικητικών πληροφοριών και διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών και επιχειρήσεων από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) με τηλεδιάσκεψη.

Tη δυνατότητα εξ αποστάσεως εξυπηρέτησης των πολιτών και των επιχειρήσεων από τα ΚΕΠ με βιντεοκλήση, σε ειδική πλατφόρμα, μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης της Δημόσιας Διοίκησης, δίνει τροπολογία που κατατέθηκε νωρίτερα σήμερα στη Βουλή.

Σε παρέμβαση για την ακύρωση της υποχρεωτικής μεταφοράς των διαθεσίμων των δήμων στην Τράπεζα της Ελλάδας, θα προβεί άμεσα η ΚΕΔΕ, σύμφωνα με χθεσινή απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης, προκειμένου να αρθεί το αδιέξοδο που δημιουργήθηκε από αποφάσεις του ΣτΕ.

Περισσότερα Άρθρα...