Σαβ10192019

Τελευταία ΕνημέρωσηΣαβ, 19 Οκτ 2019 4pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Κοινωνικα Γενικά Θρίλερ μυστηρίου με τον 28χρονο που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην καρδιά σπίτι του στη Θήβα

Θρίλερ μυστηρίου με τον 28χρονο που βρέθηκε μαχαιρωμένος στην καρδιά σπίτι του στη Θήβα

dolofonia thiva spiti

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση του νεκρού 28χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος μέσα στο σπίτι του στη Θήβα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το πτώμα ήταν καθαρό, και το μαχαίρι πλυμένο, με τις αρχές να βρίσκονται σε αδιέξοδο. Ο νεαρός έμενε με τον πατέρα του, ο οποίος τον βρήκε νεκρό και ακολούθησαν σκηνές αρχαίας τραγωδίας. 

Ο θείος του νεαρού μιλώντας στο Star κεντρικής Ελλάδας κατήγγειλε πως το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο άργησε μια ώρα και όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο ίδιος αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Μάλιστα, αποκάλυψε, πως το μαχαίρι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μία κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού. «Αποκλείεται να το έκανε μόνος του», λέει με δάκρυα στα μάτια ο θείος του άτυχου 28χρονου. Παράλληλα όπως αναφέρει λείπει το αυτοκίνητο του νεαρού. Το νεαρό βρήκε αιμόφυρτο ο πατέρας του και κάλεσε την αστυνομία.

Συγκλονίζει ο θείος του 28χρονου που βρέθηκε μαχαιρωμένος

Όπως καταγγέλλει ο θείος του νεαρού, το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σημείο άργησε μια ώρα και όταν ο 28χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μιλώντας στο Star κεντρικής Ελλάδας συντετριμμένος και με δάκρυα στα μάτια αποκλείει το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας.

Αποκαλύπτει δε, ότι το μαχαίρι από το οποίο έχασε τη ζωή του ο νεαρός βρέθηκε πλυμένο μέσα σε μία κατσαρόλα στην κουζίνα του σπιτιού.

«Αποκλείεται να το έκανε μόνος του», λέει με δάκρυα στα μάτια ο θείος του άτυχου 28χρονου. Παράλληλα όπως αναφέρει λείπει το αυτοκίνητο του νεαρού.

Τον 28χρονο βρήκε μαχαιρωμένο στην καρδιά ο ίδιος του ο πατέρας, ο οποίος και κάλεσε την αστυνομία.