Τρι02202018

Τελευταία ΕνημέρωσηΤρι, 20 Φεβ 2018 7pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Αργυρουπολίτικα-Eλληνικιώτικα Νέα EΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Πολύ κόσμος στην κοπή της πίτας του «Κινήματος Αλλαγής»

EΛΛΗΝΙΚΟ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ: Πολύ κόσμος στην κοπή της πίτας του «Κινήματος Αλλαγής»

kinim all pita 3

Την Κυριακή (11/2), στην κατάμεστη από κόσμο μεγάλη αίθουσα του Α’ ΚΑΠΗ Ελληνικού - Αργυρούπολης,  αλλά και εκτός αυτής,  σε μία ζεστή, όσο και ενθουσιώδη, ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η τοπική γιορτή κοπής της πίτας του «Κινήματος Αλλαγής».

Στην εκδήλωση παρέστησαν ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρώην Υπουργός Γιάννης Ραγκούσης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιάννης Τσαρπαλής, οι αντιδήμαρχοι Βασίλης Κρητικός, Γιώργος Σαραφίδης και Χαρά Λαμπρινού,ο π. αντιδήμαρχος Αλίμου, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, δημοτικοί σύμβουλοι, ο π. περιφερειακός σύμβουλος, Χάρης Πασβαντίδης, καθώς και πλήθος τοπικών στελεχών του "Κινήματος Αλλαγής".

kinim all pita 2

Την έναρξη της εορταστικής εκδήλωσης έκανε ο Πρόεδρος του Δ.Σ.Ελληνικού - Αργυρούπολης και πρ. Δήμαρχος, Γιάννης Τσαρπαλής, ο οποίος, αφού εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την αθρόα παρουσία του κόσμου και την άρτια οργάνωση της γιορτής, τόνισε ότι τα στελέχη και οι φίλοι του «Κινήματος Αλλαγής» αφήνουν πλέον πίσω την εσωστρέφεια και την μιζέρια και ξεκινούν με ενθουσιασμό σε μια συνεχώς ανοδική πορεία το δρόμο της αλλαγής.

Στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, υπογράμμισε, ότι σήμερα παρά ποτέ η χώρα έχει ανάγκη για ενότητα και σοβαρότητα του πολιτικού κόσμου, ώστε με ένα καλά δομημένο πρόγραμμα και υλοποιήσιμους αναπτυξιακούς και κοινωνικούς στόχους να βγει επιτέλους ο τόπος μας από τη μακροχρόνια κρίση και να προχωρήσει μπροστά.

Ο πρ. υπουργός Γιάννης Ραγκούσης εξέφρασε την ικανοποίησή του και τις ευχαριστίες του για τη μεγάλη συμμετοχή, του κόσμου, τονίζοντας ότι σε ολόκληρη την Ελλάδα το "Κίνημα Αλλαγής", μετά τις εσωκομματικές εκλογές του, καταγράφει δημοσκοπικά μια συνεχώς ανοδική πορεία, και αυτό αντανακλάται στο πλήθος  του κόσμου που γεμίζει κάθε φορά τις αίθουσες των εκδηλώσεών του, απανταχού της Ελλάδας, όπως έγινε και στο Δ. Ελληνικού - Αργυρούπολης

Τέλος, ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σαραφίδης υπογράμμισε ότι «εμείς στον Δήμο δουλεύουμε αποτελεσματικά και προσφέρουμε καθημερινά σημαντικό έργο για το καλό των συμπολιτών μας και της περιοχής μας. Και αυτό, ανεξάρτητα από την όποια κομματική λειτουργία μας, έχοντας αφήσει σπίτι μας την κομματική μας ταυτότητα. Ενωμένοι όλοι, σε ένα σώμα με μία ψυχή, προχωράμε μπροστά τον Δήμο μας, υπηρετώντας άοκνα τον τόπο και την πατρίδα μας με πρόγραμμα και φιλόδοξους στόχους, τους οποίους υλοποιούμε συνεχώς».

kinim all pita 1

Ακολούθησε η κοπή της πίτας, η ανταλαγγή ευχών, ενώ τα τοπικά στελέχη και φίλοι του Κινήματος ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη μεγάλη εκδήλωσηος του Κινήματος, που ήδη προετοιμάζεται, αγνοώντας κάποιους μεμονωμένους και ξεχασμένους  κομματικούς ηγετίσκους που, ενώ δεν εκφράζουν κανέναν, παρά μόνο τον εαυτό τους, εμφανίσθηκαν ξαφνικά από το πουθενά αναζητώντας μάταια, όπως ειπώθηκε, ρόλους και προοπτικές, ενόψει μάλιστα και των προσεχών δημοτικών εκλογών!!