Τετ05222019

Τελευταία ΕνημέρωσηΤετ, 22 Μαϊ 2019 6pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ

Ελληνικό: Ο λαός μίλησε με τη μεγαλειώδη παρουσία του στην συγκέντρωση του "Γιάννη" του...

konst elliniko proekl sygk2

Και ποτέ καμία αμφιβολία δεν μπορεί να υπάρχει για το λαό, γιατί είναι κυρίαρχος, δυνατός, σοφός.

Ηχηρότατο το μήνυμά του προς όλους εκείνους που προεκλογικά – και όχι μόνο - τολμούν να υποτιμούν τη νοημοσύνη και την κρίση του.

Ο,,,, «απερχόμενος» κατ’ εκείνους νυν και εκ νέου για τη μεγάλη πλειοψηφία Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννης Κωνσταντάτος, στο τέλος της εμπνευσμένης και καθάριας ομιλίας του δήλωσε συγκινημένος:

konst elliniko proekl sygk1

«Αυτό που Ζήσαμε όλοι Εχθές το βράδυ στην Κεντρική Προεκλογική μου ομιλία στο Ελληνικό στην πλατεία Σουρμένων δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Το Ελληνικό, που το 2010 με τίμησε με 13% , το 2014 με 29% , σήμερα δίνει το σύνθημα για νίκη από την Α' Κυριακή. Η πλατεία γέμισε ασφυκτικά και ο κόσμος έδωσε βροντερό παρόν. 

Ελληνικό σε ευχαριστώ μέσα από την Καρδιά μου.

Η Αργυρούπολη ακολουθεί στις 24 Μαΐου στην ομιλία μας στο Δημαρχείο ».

Οταν με μια τέτοια μεγαλειώδη παρουσία του μιλάει ο λαός, κάθε άλλη κουβέντα από εμάς είναι περιττή!!

ο παρατηρητης

Πως ψηφίζουμε στις δύο δημοτικές ενότητες του ενιαίου Δ. ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

ellin argyr psofofor

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις εκλογές περιέχονται στη νέα ιστοσελίδα του υπουργείου Εσωτερικών Psifizo2019.gr.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα: Στις εκλογές του Μαΐου 2019 θα ψηφίσουμε την ίδια μέρα τέσσερις φορές σε 39.063 εκλογικά τμήματα σε όλη την Επικράτεια! Ψηφίζουμε σε τέσσερις διαφορετικές κάλπες για:

Ευρωεκλογές, Περιφερειακές Εκλογές, Δημοτικές Εκλογές, Εκλογές Τοπικών Κοινοτήτων

Έχουν ληφθεί μέτρα για να κυλήσει η διαδικασία εύκολα και γρήγορα.

Πιο συγκεκριμένα:

Οι ψηφοφόροι ψηφίζουν σε δύο γειτονικά τμήματα (πχ. 123Α, 123Β). Έτσι αποφεύγεται ο συνωστισμός σε ένα μεγάλο εκλογικό τμήμα.

Οι πολίτες εξυπηρετούνται από 2 δικαστικούς αντιπροσώπους

Οι δικαστικοί αντιπρόσωποι καταμετρούν μόνο 2 κάλπες

Ο πρώτος γύρος στην Ελλάδα είναι την Κυριακή 26 Μαΐου 2019, από τις 07:00 το πρωί ως τις 19:00 το απόγευμα.

Αριθμός Σταυρών προτίμησης υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων από τους ψηφοφόρους των δύο κοινοτήτων Ελληνικού και Αργυρούπολης του ενιαίου Δ. Ελληνικού-Αργυρούπολης

elliniko psifofor

argyroup psifofor

ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ - ΣΤΑΥΡΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

Στα ψηφοδέλτια των κομμάτων ή συνδυασμών μπορούν να τεθούν μέχρι και τέσσερις (4) σταυροί προτίμησης.

Οι υποψήφιοι που λαμβάνουν τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης εκλέγονται, εφόσον βέβαια το κόμμα τους έχει εξασφαλίσει έδρα.

 

  

Κωνσταντάτος: «Θέλουμε ξεκάθαρη εντολή σας από 1η Κυριακή στη Δηµοτική & Τοπική κάλπη»

konstant vima megala erga

Στην τελική ευθεία, λίγες ηµέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες στο ∆ήµο Ελληνικού - Αργυρούπολης συναντάµε το εξής παράδοξο:

Από την µια πλευρά, έχουµε την υποψηφιότητα της μεγάλης και ανεξάρτητης παράταξης "Ενωµένη Πόλη" µε επικεφαλή της τον νυν ∆ηµάρχο, Γιάννη Κωνσταντάτο, που έχει παρουσιάσει σηµαντικό έργο στη θητεία που πέρασε και ουσιαστικά αναγέννησε την ρηµαγµένη, από την διοίκηση του πρ. ∆ηµάρχου Χρ. Κορτζίδη, πόλη.

Κι από την άλλη πλευρά, βλέπουµε να κάνουν την εµφάνισή τους θνησιγενή πολιτικά σχήµατα – δεδοµένου ότι δηµιουργήθηκαν λίγες µόνο ηµέρες πριν την εκλογική αναµέτρηση της 26ης Μαίου.

Αυτά τα σχήµατα, όχι µόνο δεν έχουν σχέδιο για την πόλη, αλλά µε µεγάλη δυσκολία συµπληρώνουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Μοναδικός τους σκοπός, όπως δηλώνουν, είναι να… “κόψουν” ψήφους από τον νυν Δήµαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο, για να τον οδηγήσουν στην 2η Κυριακή, και, έτσι, να τον “υποχρεώσουν”, ελέω εκλογικού νόµου, να συνεργαστεί µαζί τους επιβάλλοντας τα θέλω τους!.

Το γεγονός αυτό, λόγω της ιδιαιτερότητας του νέου Nόµου της απλής αναλογικής, γίνεται πολύ επικίνδυνο, καθώς ένας ∆ήµαρχος, εάν δεν βγει αυτοδύναµος από την πρώτη Κυριακή, µπορεί να βρεθεί “όµηρος” ποικίλων εκβιασµών και συναλλαγών.

«Δίχως εκβιασμούς και ομηρίες αλλά με ισχυρή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Σε δήλωσή του στην εφημερίδα «ΠΑΛΜΟΣ» ο ∆ήµαρχος της πόλης, Γιάννης Κωνσταντάτος , ξεκαθαρίζει σε όλους τους τόνους, ότι «οι δηµότες του Ελληνικού και της Αργυρούπολης θα πρέπει να του δώσουν ξεκάθαρη εντολή από την πρώτη Κυριακή, τόσο στην δηµοτική κάλπη, όσο και στην τοπική κάλπη, διότι δεν πρόκειται να δεχτεί, ούτε συναλλαγές κάτω από το τραπέζι, ούτε εκβιαστικά διλήµµατα, από ανθρώπους που καταψήφισαν ΟΛΑ τα έργα της δηµοτικής αρχής, τα οποία έχουν αναβαθµίσει την ποιότητα ζωής των δηµοτών της πόλης (δηµοτική συγκοινωνία, ανακαίνιση παιδικών χαρών και σχολείων, νέα ΚΑΠΗ, δημιουργία καταπράσινων οικογενειακών πάρκων και ενός ευρύτατου δικτύου κοινωνικής προστασίας, προώθηση επένδυσης Ελληνικού, κ.α.)».

Ζητά επίσης από του δηµότες να προσέλθουν στην κάλπη, ώστε να υπάρξει αυξηµένη συµµετοχή και µέσα από αυτή να δώσουν ένα ξεκάθαρο µήνυµα νίκης και εµπιστοσύνης στην «Ενωµένη Πόλη» και στον ίδιο, ώστε να συνεχίσει απερίσπαστα το έργο που ξεκίνησε για την αναγέννηση της πόλης εδώ και τεσσερισήµισι χρόνια».

«Οι ∆ήµοι διοικούνται, όταν υπάρχουν Δήµαρχοι µε ισχυρή πλειοψηφία για να ασκούν απερίσπαστα και χωρίς εκβιασμούς την πολιτική τους», τόνισε ο Γιάννης Κωνσταντάτος.

Palmos

Ολοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί & Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου

kont enomeni poli synth

Με άρωμα γυναίκας, αξιοσύνης, εμπειρίας, ικανότητς, δυναμισμού και φρεσκάδας είναι τα ψηφοδέλτια των Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης και εκ νέου υποψηφίου, Γιάννη Κωνσταντάτου.

Προέρχονται από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, εκπροσωπούν ευρεία επαγγελματική και επιστημονική γκάμα, έχουν ιδιίατερες ικανότητες και γερές ρίζες στην τοπική κοινωνία, καθώς και έντονη δραστηριότητα.

Η αυτοδιοικητική εμπειρία τους σε συνδυασμό με την όρεξη και την ορμητικότητα της νέας γενιάς των υποψηφίων, δημιουργούν το  δυναμικό μίγμα που απαιτείται στην προσπάθεια του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης να συνεχίσει με επιτυχία, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, το εξαιρετικό και πολισχιδές έργο του σε όλους τους τομείς, υλοποιόντας το νέο φιλόδοξο προεκλογικό πρόγραμμά του της περιόδου 2019-2023 για τον βραβευμένο και πρωτοπόρο πλέον στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δ. Ελληνικού - Αργυρούπολης. 

Για να δείτε (κατά αλφαβητική σειρά) όλα τα προφιλ των υποψηφίων Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους:

Α. ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. Οι Υποψήφιοι/-ες Δημοτικοί Σύμβουλοι δημοτικής ενότητας Αργυρούπολης

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

ΜΕΡΟΣ 5ο

ΜΕΡΟΣ 6ο

ΜΕΡΟΣ 7ο

2. Οι Υποψήφιοι/-ες Δημοτικοί Σύμβουλοι δημοτικής ενότητας Ελληνικού

ΜΕΡΟΣ 8ο

ΜΕΡΟΣ 9ο

ΜΕΡΟΣ 10ο

Β. ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

1. Οι υποψήφιοι/-ες Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" για την δημοτική ενότητα Ελληνικού

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

2. Οι υποψήφιοι/-ες Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" για την δημοτική ενότητα Αργυρούπολης

ΜΕΡΟΣ 5ο

ΜΕΡΟΣ 6ο

ΜΕΡΟΣ 7ο

ΜΕΡΟΣ 8ο

en poli psifodelt

Κωνσταντάτος: «Θέλουμε ξεκάθαρη εντολή σας από 1η Κυριακή στη Δηµοτική & Τοπική κάλπη»

Ολοι οι υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ Ελληνικού-Αργυρούπολης του Δημάρχου Κωνσταντάτου"

en poli psifodelt

Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες Τοπικοί Σύμβουλοι, όπως ακριβώς συμβαίνει και με τους Δημοτικούς Συμβούλους, του ιδιαίτερα δυναμικού ψηφοδελτίου της παράταξης "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης, Γ. Κωνσταντάτου, προέρχονται από όλο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα, εκπροσωπούν ευρεία επαγγελματική και επιστημονική γκάμα, έχουν ιδιίατερες ικανότητες και γερές ρίζες στην τοπική κοινωνία, καθώς και έντονη δραστηριότητα.

Η αυτοδιοικητική εμπειρία τους σε συνδυασμό με την όρεξη και την ορμητικότητα της νέας γενιάς των υποψηφίων, δημιουργούν το  δυναμικό μίγμα που απαιτείται στην προσπάθεια του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης να συνεχίσει με επιτυχία, όπως έχει κάνει μέχρι σήμερα, το εξαιρετικό και πολισχιδές έργο του σε όλους τους τομείς, εφαρμόζοντας το νέο φιλόδοξο προεκλογικό πρόγραμμά του της περιόδου 2019-2023 για τον βραβευμένο και πρωτοπόρο πλέον στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Δ. Ελληνικού - Αργυρούπολης. 

Για να δείτε τους - κατά αλφαβατική σειρά - υποψηφίους Τοπικούς Συμβούλους πατείστε τους παρακάτω συνδέσμους:

Οι υποψήφιοι/-ες Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" για την δημοτική ενότητα Ελληνικού

ΜΕΡΟΣ 1ο

ΜΕΡΟΣ 2ο

ΜΕΡΟΣ 3ο

ΜΕΡΟΣ 4ο

Οι υποψήφιοι/-ες Τοπικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" για την δημοτική ενότητα Αργυρούπολης

ΜΕΡΟΣ 5ο

ΜΕΡΟΣ 6ο

ΜΕΡΟΣ 7ο

ΜΕΡΟΣ 8ο

Ολοι οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι της "ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ" του Γιάννη Κωνσταντάτου