Δευ06242019

Τελευταία ΕνημέρωσηΔευ, 24 Ιουν 2019 6pm

Back Βρίσκεστε εδώ: Αρχική Ειδησεις Ελλαδα Μπαχτσελί : Η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων είναι ζωντανή. H Κύπρος είναι ... τουρκική

Μπαχτσελί : Η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων είναι ζωντανή. H Κύπρος είναι ... τουρκική

baxtseli

Στο στόχαστρο του ηγέτη του κόμματος Εθνικιστικό Κίνημα της Τουρκίας μπήκε ξανά η Ελλάδα και η Κύπρος.  

Ο Ντεβλέτ Μπαχτσελί και εταίρος του Τούρκου προέδρου, Ταγίπ Ερντογάν κατά τη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας αισθάνθηκε την ανάγκη να σχολιάσει την δυσφορία της Ελλάδας σχετικά με το προεκλογικό σποτ του κόμματός του στο οποίο η Κύπρος εμφανίζεται ως τουρκική. 

Η Ελλάδα, όπως είπε να «μην ξεχνάει τι τράβηξαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας...Γιατί ενοχλούνται; Επειδή δείχνει την Κύπρο ως τουρκικό έδαφος. Θα ρωτήσω αυτούς τους ανόητους και χοντροκέφαλους ”τι θα κάναμε”, ”πώς θα τη δείχναμε”; Το δηλώνω και το τονίζω: Η Κύπρος είναι τουρκική. Είναι τουρκική πατρίδα και τουρκική θα παραμείνει», ανέφερε ο Μπαχτσελί σύμφωνα με την Υenisafak. 

Και κατέληξε: «Η ελληνική κυβέρνηση, η οποία παίζει παιχνίδια στα νησιά του Αιγαίου, ας μάθει τα όριά της και ας μην ξεχνάει τι πέρασαν οι πρόγονοί της όταν ρίχτηκαν στον πάτο της θάλασσας. Θα ξαναγίνει το ίδιο. Δόξα τω Θεώ, η βούληση να γίνει ξανά το Αιγαίο τάφος των πόθων των Ελλήνων, είναι ακόμη ζωντανή. Και θα συνεχίζει να είναι μέχρι τέλους».

thehuff